Hverdagsliv

magesår og lesbesex

15. februar 2012

Nå er det duket for The L Word-maraton i stua her, så jeg er egentlig bare raskt innom for å si hei! Har ikke sett så mye av serien enda, men syns den virker veldig bra så langt. Når det er sagt, så skjønner jeg hva dere mener med at det kan bli veldig kleint hvis man ser serien med feil person…

Hadde dere det hyggelig på Valentines day i går? Det hadde jeg! Helt til jeg begynte å spy som en gris, jeg spydde så mye at jeg ikke fikk puste. Happy fucking Valentines! Og grunnen til det er at jeg hadde så vondt, for jeg begynner å få magesår. Har spist for mange smertestillende og for lite mat mens jeg har hatt vondt i visdomstennene, og nå har det begynt å tære. Så obs obs, vær forsiktig med smertestillende! Jeg har alltid ledd av det, og nå får jeg svi…

Men det går fint, altså! Sånn bortsett fra magesår og at jeg lever på suppe og yoghurt og må stikke en sprøyte i munnen fem ganger om dagen : ) Ikke-ironisk. Det positive er jo at jeg kan miste et par kilo – jeg syns selv at det trengs, og så kan jo dere si hva dere vil.

Nå ruller vi i gang på skjermen her, håper alle har det kjempefint!

30 Comments

 • Reply Marie 15. februar 2012 at 20:54

  Hei Ida 🙂
  Jeg har sett at du har akkurat like krøller som meg, og jeg er veldig nyskjerrig på hvilket varme-beskyttende produkt du bruker, evt andre produkter du bruker. Jeg har prøvd ALT men splitte tupper er ikke til å komme ifra…
  – Og er Hair talk til å anbefale til krøllete hår?
  Håååper på svar!
  Jeg er stoor fan!

  Svar fra Ida: Hello! : ) Tidligere har jeg brukt varmesprayer fra både KMS, Joico og Sassoon, og jeg ELSKET dem alle sammen. Men nå som jeg har HairTalk, er det varmebeskyttende i balsamen som følger med. Hairtalk fungerer veldig greit selv om jeg har krøllete hår. Bare føner og glatter : )

 • Reply Anne 15. februar 2012 at 20:58

  Hei! synes du har et kjempe fint hår. Lurte på om du kunne forklare/si noe om hvilken hårfarge du har? og om du da kunne ha sammenlignet fargen din med fargekartet på luxushair.com ? 🙂 Vurderer og bestille meg hair extensions der ifra skjønner du, å synes fargen du har på håret er veldig fint! Da hadde jeg blitt glad. Takk på forhånd:)

  Svar fra Ida: frisøren min sier at hårfargen min er en 6’er på skalaen, og fargene vi bruker er bleking til å stripe og 9,1 i etterveksten. Da jeg brukte luxushair hadde jeg den lyseste fargen, men da var jeg mye blondere enn jeg er nå:)

 • Reply Silje 15. februar 2012 at 21:11

  Oi, på det bildet så du skikkelig ut som Lene Alexandra Øien.

 • Reply Marte 15. februar 2012 at 21:14

  Huff, det hørtes ikke bra ut! God bedring, Ida <3

 • Reply Ulrikke 15. februar 2012 at 21:15

  God bedring! : )

 • Reply Katrine 15. februar 2012 at 21:36

  Syns du ser fantastisk ut uansett, jeg.

 • Reply Ane 15. februar 2012 at 22:00

  Hvis du liker L Word, så må du også se The Real L Word! 🙂 🙂

 • Reply Anne 15. februar 2012 at 22:29

  Hei! Lurte på om du kunne skrive litt om hvordan farge du har på håret. synes det er skikkelig fint! har tenkt å bestille meg hair extensions fra luxushair.com. å lurer derfor på om du kunne ha sammenlignet hårfargen din med det farge kartet som er der:)
  Takk på forhånd! :))
  Liker bloggen din, og er fast leser.

 • Reply have you met miss jones? 15. februar 2012 at 22:51

  skal litt til for å få magesår, så har du tatt veldig mange?

  har gått på smertestillende daglig i seks år, mer i perioder, men magen min er helt fin 🙂 men man må jo være fornuftig 🙂

  Svar fra Ida: er nok bare påbegynnende magesår, kanskje jeg tåler mindre 🙂

 • Reply Nora 15. februar 2012 at 23:43

  The L Word er kul:) Syntes kanskje første sesong var litt kjedelig på slutten men det ble bedre etterhvert.. Jeg hadde massiv girlcrush på Shane da jeg så serien for noen år siden:P Litt (ganske) rar er den da til tider.

 • Reply therese kristina 16. februar 2012 at 00:22

  Nydelige Ida 🙂
  Håpe du blir frisk i magen din!

 • Reply Anne Marthe 16. februar 2012 at 00:24

  Hvor har du kjopt den genseren du har pa deg der? Og er den kjopt na i det siste? Den var sprek 🙂

  Svar fra Ida: den er fra Bik Bok, nå nylig! 🙂

 • Reply vicci 16. februar 2012 at 02:48

  kjipt vi skulle sett det sammen ;P
  kos deg, å god bedring da 😀

 • Reply vicci 16. februar 2012 at 02:49

  btw covret er feil vei ;p

 • Reply vicci 16. februar 2012 at 02:50

  btw covret er feil vei

 • Reply Hege 16. februar 2012 at 07:53

  Nesten alle jenter mener vel de kunne mistet et par kilo! Jeg syns du ser flott ut! 🙂

 • Reply Kaia 16. februar 2012 at 11:31

  Huff, har fått magesår selv etter mye medsiner jeg gikk på når jeg var mye syk for noen år siden. Du må passe på å ikke drikke kaffe, juice eller drikke alkohol den nermeste tiden. Drikk mye melk og biola og spis yoghurt. Hvis du synes at det ikke hjelper må du teste deg for helibacter pylori, en baktere som ofte setter seg og gjør så magesåret ikke gror. Da må du på penicillinkur.
  Har du fått forskrevet medisiner av lege? Det kan være lurt å ta en nexium-kur på 7 dager (magesyrenøytraliserende) for å se om det hjelper såret til å gro, hvis ikke somac over lengre tid eller ved behov. tar selv somac ved behov hvis jeg vet at jeg skal spise sterk mat eller drikke alkohol o.l.
  God bedring <3

 • Reply Gry 16. februar 2012 at 13:45

  Få deg en resept på ranitidin 150 mg (syrenøytraliserende) ASAP!

 • Reply karoline 16. februar 2012 at 17:30

  Syns du stråler sann for tiden! Fint å se 🙂

 • Reply Hanne 16. februar 2012 at 17:59

  Oi, god bedring!! 🙂

 • Reply Tina 16. februar 2012 at 18:14

  uff… får håpe du snart blir bedre ida! håper ikke visdomstanna og tiden etter har tatt knekken på deg helt! 😛 <3

 • Reply Ida (kult navn du har hehe) 16. februar 2012 at 19:05

  Jeg elsker håret ditt! du har sikkert skrevet før hvor du har satt på hår og hvor mye det koster, men jeg finner det ikke. så jeg lurte på om du ville fortelle det på nytt? 🙂

  Elsker bloggen din btw!

 • Reply Ida 16. februar 2012 at 20:43

  Huff, fikk frysninger av å lese! Jeg er så fryktelig redd for å spy/bli dårlig, analyserer nesten alt jeg spsier og tar i, haha. Varte «spyingen» lenge? Om du lurer, så er grunnen til jeg er redd fordi jeg har vært kvalm hver dag i flere måneder, og på en måte bygget opp en frykt for å kaste opp osv. også fordi jeg har vært matforgiftet 3 (!) ganger, og det er ingen god erfaring.
  Haha! God bedring 🙂

 • Reply Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 16. februar 2012 at 21:52

  Vackra, vackra du!! 😀

 • Reply michelle 16. februar 2012 at 22:32

  god bedring 🙂 ooog, seson 3 og 4 er best 😉

 • Reply Ragnhild 17. februar 2012 at 01:50

  Er nok heller magekatarr du har fått så fort tror jeg. Har selv hatt magesår av migrenetabletter, gikk vel en god stund før d utviklet seg. Men katarr er jævli det også!! Jeg holder meg faktisk unna melk, funker først, men så gjør det vondt værre. Hold deg til nøytral mat, banan, brød med nøytralt pålegg, ikke spis for mye med tomatsaus osv, sterk mat, brus og kaffe er no no. Havregrynsgrøt funker, samt frukt og grønnsaker siden de er basiske. Til slutt vil jeg si at du bør løpe og kjøpe pepcid duo på apoteket, det lindrer med en gang.

 • Reply Lille meg 17. februar 2012 at 08:41

  Jeg er i grunn ganske lei av å lese bloggen din pga. at du alltid snakker om kroppen din og hvor ufornøyd du er med den og hvor mye du må ned i vekt. Slitsomt er det. Leit, holder vel på å oppdage at du er en av de mange barbiene i den overfladiske bloggverden.

 • Reply Marthe 17. februar 2012 at 10:18

  ser jeg en slengbukse? 😮 hehehe

 • Reply Skyhunter 23. august 2023 at 04:58

  I cannot thank you enough for the wealth of knowledge and insights I’ve gained from this website. The information you’ve provided has been life-changing, and I’m truly grateful. The articles are well-written and offer valuable insights on various subjects. Kudos to the entire team! THanks ID : CMT-K7X6KOVFLX57JFRWC8

 • Reply Top University 28. august 2023 at 04:50

  Thank you for the outstanding information you’ve shared on this website. Thank you for sharing your knowledge and expertise with such generosity. This platform has become an indispensable resource for me. Thank you for sharing such valuable information and contributing to our growth. Thanks! ID : CMT-H8JBXPDGQ82GMDRRHO

 • Leave a Reply