Hverdagsliv

i smell like a minibar

19. februar 2012

Kvelden i går var utrolig bra! Ble på en måte «avslutningsmiddag» med bloggteamet, ettersom alle skulle dra hjem i dag. Vi spiste kjempegod middag på Pigen, kyllingburger og sjokoladefondue til dessert. Vi rullet ut derifra alle mann. Men veldig hyggelig atmosfære på Pigen, i hvert fall.

Fancy! Etter å ha spist og kost oss med et par glass vin, gikk vi videre til Glass. Var veldig hyggelig i starten, men plutselig forsvant alle kjentfolk, og stedet fyllte seg opp med apekatter. Apekatter=folk som ikke klarer å oppføre seg når de drikker.

Gode drinker og gode mennesker. Kathrine og Debbie <3

Søte Drammen-jenter!

Han som står i bakgrunnen og filmer heter Niklas. Vi har kjent hverandre i mange år nå, men nå har han plutselig blitt stalker. Og han som sitter ved siden av meg, heter Bror. Han vil at vi skal bli kjærester, men det funker ikke så lenge han heter Bror. Sorry.

30 sekunder etter at dette bildet ble tatt, tok jeg taxi hjem til hotellet. Takk for forståelsen.

6 Comments

 • Reply Vegard Heyerdahl 20. februar 2012 at 00:26

  Apekatter ja.. Var jo en idiot som prøvde å stjele jakka mi der. Fant den igjen da heldigvis på en alt for full kar som stod i andre enden på Glass.
  Så er enig.. APEKATTER….

 • Reply grethe 20. februar 2012 at 10:21

  Søte søte Ida!! 🙂 du ser så utrolig fresh ut om dagen!! lurer fremdeles på hvilken foundation/rouge du bruker? Synes du har så utrolig fin glød over ansiktet ditt. 🙂 hadde vært moro med en «sniktitt» i sminkemappa di. og ENDA morsommere med en sminkevideo 🙂 ihvertfall en «produktvideo hvor du viser oss hva du bruker 🙂 Tenk på det,da hadde nok mange blitt glad! ps,kommenter gjerne tilbake hvilken foundation/rouge du bruker.. skal på sminkeshopping imorgen 🙂

 • Reply Oda 20. februar 2012 at 10:21

  Hvor er kjolen din fra, Ida? Kjempe fin!

 • Reply Frida 20. februar 2012 at 15:13

  Haha, Therese så jo blid ut!

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 20. februar 2012 at 16:03

  Haha, du er i alle fall direkte og ærlig! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 • Reply Marthe 20. februar 2012 at 16:29

  ojjj, for et sjokk at tcmn er sur som en padde! 🙂

 • Leave a Reply