Hverdagsliv

kveldsrutine og gode nyheter

19. februar 2012

Det er nesten blitt en kveldsrutine at jeg legger meg på sofaen og ser på The L Word når samboer’n legger seg. Hun er som et lite barn, sover før klokka er elleve…. Jaja. Da får jeg alle lesbene for meg selv!

Er fortsatt på første sesong, men i morgen skal jeg dra og kjøpe flere. Har jo fri i morgen siden det er mandag, KJEMPEDEILIG! Må innrømme at jeg er ganske sliten etter helgen. Lå på hotellrommet til klokka fem i ettermiddag, rett og slett fordi jeg ikke orket å ta fatt på dagen. Sløsing av tid, spør du meg.

Og så, en god nyhet! Nå har jeg mest sannsynlig fått skaffet meg en ny header, skal sende den inn til teknisk ansvarlig i morgen, så får vi håpe at den blir godkjent med tanke på størrelse og oppløsning!

God natt, kjære lesere <3

28 Comments

 • Reply Ida J. 20. februar 2012 at 00:04

  Gleder meg til å se resultatet da! 🙂 Ha en fin kveld.. slæsj natt!

 • Reply Dessi 20. februar 2012 at 00:48

  Så bra med ny header! 🙂

  Jeg må klage litt. Hva er grunnen til at jeg sliter med å få opp innleggene dine? Jeg har gått inn på bloggen din flere ganger i helgen, for å se etter oppdateringer, uten hell. Plutselig går jeg på blogglisten, og ser at du har skrevet et nytt innlegg. Når jeg prøver å gå inn igjen, fungerer det fremdeles ikke, så jeg blir nødt til å gå via linken. Og jammen ser jeg at du har skrevet to innlegg før det også.

  Dette har skjedd flere ganger også. Tenkte jeg skulle si ifra 🙂

 • Reply hihi 20. februar 2012 at 01:31

  bubs:D

 • Reply hihi 20. februar 2012 at 01:31

  bubs:D

 • Reply Ann 20. februar 2012 at 09:07

  Silikon?

 • Reply Grethe 20. februar 2012 at 10:15

  halleluja ida,puppene dine ser dødsbra ut! 🙂

 • Reply Randi bjørndal 20. februar 2012 at 10:47

  Hei hei <3

  Hvordan går det?

  Har du lyst på flere lesere og bli med i en trekning av I pad 2?
  – Du kan bli med i topplisten
  – få dine blogginnlegg på forsiden av nettavisen.

  Gå til min blogg / url da ! ( news2post.no )

  klem <3

 • Reply Susanne Michaela 20. februar 2012 at 11:44

  Søt du:)

  Gleder meg til jeg får se den nye headeren!

 • Reply Camilla 20. februar 2012 at 11:49

  Gleder meg til ny header! 😀

 • Reply therese kristina 20. februar 2012 at 12:21

  Koskos 🙂

 • Reply Therese 20. februar 2012 at 12:25

  svar til Dessi: du bruker internet explorer da tenker jeg? For jeg hadde også problemer med å få opp de nyeste innleggene på denne bloggen før, og plutselig lå det 5 nye der på en gang, før det tok mange dager før det kom en ny bunsj med innlegg. BYTT NETTLESER! jeg bruker google chrome, som funker kjempebra. Evt Firefox. Da kommer innleggene når de skal.

  og Ida – da vet du at bloggen din ikke funker helt med IE, kanskje det er noe teknisk ansvarlig kan gjøre? Er sikkert mange som fortsatt bruker IE 🙂

 • Reply Julia 20. februar 2012 at 13:09

  Wuhuu 😀 endelig ny header! gleder meg til å se resultatet.

 • Reply Camilla 20. februar 2012 at 13:28

  yeah 🙂

 • Reply Ine 20. februar 2012 at 14:32

  Det skjer akkurat det samme med meg som med «Dessi» . Skjer både på telefon og laptop!

 • Reply Stine 20. februar 2012 at 14:41

  fy, for noen pupper:) de ser dødsbra ut! 😀

 • Reply Marita Ø 20. februar 2012 at 15:04

  Når kommer svar på spørsmålsrunden du og samboeren din hadde?! 🙂

  Svar fra Ida: den ble lagt ut dagen etter! 🙂

 • Reply Hanne 20. februar 2012 at 15:45

  Hei Ida! Har samme problem som Dessi. Utrolig slitsomt! Man tror liksom at du ikke har blogget på to-tre dager, før plutselig det dukker opp fem innlegg som er datert de siste dagene. Håper du kan se på dette! 🙂

  Svar fra Ida: uff, jeg veeet det… De som er ansvarlig for det tekniske ser på det, men de klarer ikke å finne ut av hva det er…

 • Reply Merete M. 20. februar 2012 at 15:54

  Hei, Ida!

  Først vil jeg bare si at jeg har lest bloggen din i flere år. Jeg vet ikke helt hvor mange år, men det var ihvertfall før du startet i Tønsberg blad… I alle år har jeg fulgt med deg i gleder & sorger, kjærlighetsliv & fyllaturer, familieuenigheter, øvelseskjøring (fikk du noen gang lappen, eller ble det med den ene gangen i hekken?) & rydding av rommet festet til videoblogger… Det gjør meg derfor svært glad å se at du har det bra igjen, at du stråler mer enn du har gjort på lenge! Det fortjener du! 🙂

  Ellers lurer jeg på hvilket kamera du brukte til å filme da du laget videobloggen fra Egypt? Den videoen gjorde meg utrolig glad, så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å filme, og ikke bare ta stillbilder 🙂

  Ønsker deg alt godt for resten av dagen 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så hyggelig å høre at du har fulgt meg så lenge, det setter jeg stor pris på! Kameraet heter Canon Powershot S95, er utrolig fornøyd med det. Klem

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 20. februar 2012 at 16:02

  Hadde noen episoder av den sesongen, men nå har jeg verken spiller til det eller annet. Kan ikke se det på dataen heller, siden cd-rommet ikke fungerer.. Irriterende! 🙂

 • Reply Henrikke 20. februar 2012 at 16:44

  Gleder meg til den nye headern, elsker bloggen din! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply Belinda Jakobsen 20. februar 2012 at 18:11

  Hahaha BOOOBS baby!!

 • Reply S 20. februar 2012 at 19:07

  Du har alltid såå fin rouge i kinnene dine, hvilken bruker du? :-))

  -S-

 • Reply Flisa 20. februar 2012 at 20:23

  Digge brøst

 • Reply Marte 20. februar 2012 at 20:42

  Hei pupp! 🙂 The L Word er ikke så ille da, fin serie det 🙂

 • Reply Dessi 20. februar 2012 at 21:30

  Jeg ser det er flere som sliter med det samme. Jeg bruker forøvrig firefox, så det er ikke bare internet explorer som det er problemer med.

 • Reply Rikke 21. februar 2012 at 15:52

  du er sååå deilig! 🙂 hehe. skulle ønske jeg hadde puppene dine (:

 • Reply Ine 21. februar 2012 at 15:55

  Jeg bruker Safari og det skjer her og 🙂

 • Reply Liaula 21. februar 2012 at 18:14

  Jeg og sliter med det samme som Dessi. Men bruker kun chrome eller firefox. Supert med nye header 🙂

 • Leave a Reply