Hverdagsliv

dame med skjerf

20. februar 2012

Skjerf og sjal er nok det tilbehøret jeg har mest av, selv om både vesker og sko følger tett etter. Ikke bare av praktiske grunner, men også fordi jeg syns det er utrolig fint. Og jeg som er så kjedelig i klesveien, syns det er veldig greit å kunne slenge et skjerf over for å bryte opp antrekkene og sprite opp med litt farger.

Jeg fikk nettopp tusen nye skjerf (ok, det var litt å overdrive) fra Buyhelse, de har mye mer enn bare treningsutstyr! Så å si alle skjerfene mine er derifra, her kan dere se et utvalg av de nyeste:

Her finner dere skjerf, sjal, luer og smykker hos Buyhelse. Dette er et reklameinnlegg jeg har skrevet i samarbeid med Buyhelse : )

3 Comments

  • Reply Tiril Beatrix 20. februar 2012 at 23:23

    Herlig side, har endelig bestilt stars and stripes i beige. 🙂

  • Reply Tiril Beatrix 20. februar 2012 at 23:23

    Herlig side, har endelig bestilt stars and stripes i beige. 🙂

  • Reply Tina 21. februar 2012 at 10:06

    det rosa skjerfet var så fint! må nesten ha det selv.. 😛

  • Leave a Reply