Hverdagsliv

hjemmekontor og sommerforberedelser

20. februar 2012

Hei pusekatter! Håper alt står bra til med dere. I dag har jeg hatt fri fra jobben – noe jeg har hver mandag. Men det blir som oftest litt jobb likevel, så jeg har brukt noen timer på hjemmekontor i dag. Ligger ganske langt bak med å svare på mail og så videre, og det er jo aldri en god følelse.

Har rukket å shoppe litt i dag også. Er fæl på shoppingen for tiden, og det verste er at jeg bare kjøper sommerplagg, altså ikke noe jeg kan bruke før om flere måneder. Men jeg har erfart at om man venter helt til sommeren med å handle sommerklær, så er det veldig vanskelig å finne noe som helst. Er så mye fint i butikkene !

Olajakke fra Bik Bok og tunika fra Gina Tricot.

Det er veldig mange av dere som spør om de sorte buksene mine med glidlåser på lommene foran. Har fortalt dere før at de er fra Gina Tricot, men nå har det seg slik at det alltid er tomt for disse buksene. Jeg var på leting etter en ny en i dag, ettersom min er slitt helt ut. Men jeg fant bare noen rester, og størrelsene var enten kjempesmå eller gigantiske. Så da kom jeg på at jeg kunne sjekke nettsiden deres, og de har jo jammen meg nettbutikk! Og der har de buksen i alle størrelser, både med gull- og sølvdetaljer. Her og her finner dere buksene, de koster 599,-. Hadde aldri trodd at jeg skulle fine mine favorittbukser på GT, men der måtte jeg tro om igjen!

Nå skal jeg drukne i mailen min igjen, men med et smil om munnen. Min søster fra Los Angeles, Nadja, er endelig kommet på besøk i Oslo igjen, og jeg er sååå glad for at jeg skal se henne!

Hade så lenge : )

9 Comments

 • Reply Heidi Kristine 20. februar 2012 at 21:21

  Hei Ida! 🙂
  Hvordan sitter de buksene? De var så veldig fine! Men har kjøpt bukser på GT før og de blir alltid så slappe i rumpa..!
  Sitter dem godt gjennom hele dagen og etter vask? 🙂

  Svar fra Ida: hei! 🙂 Ja, syns de sitter veldig fint. Hele dagen og etter vask også!

 • Reply Janne 21. februar 2012 at 00:14

  Hvordan er de i størrelsen da? Bestilte nettopp fra nettbutikken, bare håper den passer:). Har ikke kjøpt bukse fra gt på evigheter, så tok en sjanse for den var så fin!
  Takk for at du delte, vakre Ida:)

 • Reply Nina 21. februar 2012 at 08:12

  Hei Ida. Jeg har så lyst på den buksa, men
  Er usikker på str. Jeg tror jeg kanskje bruke samme
  Str som deg. Hvilken str bruker du? 26/27?:)

 • Reply Marita Ø 21. februar 2012 at 09:45

  Elsker buksene! Jeg bare lurer på en ting, dere bloggere skriver alltid at dere har så mye mail å svare på: hvem er alle fra? Hehe. Er det lesere,, andre tilbud, eller hva er det? Nysgjerrigper 😉 Hehe…

  Svar fra Ida: lesere, sponsorer, jobb-relaterte mail, kunder, samarbeidspartnere – og mamma 😉

 • Reply Ida 21. februar 2012 at 10:08

  den buksen er såå stilig, har den selv og elsker den!! <3

 • Reply Helene 21. februar 2012 at 10:58

  Hvordan er denne buksen i størrelsen forhold til de andre jeansene fra GT?? Er det vanlig jeansstoff? 🙂

  Svar fra Ida: Har ikke prøvd andre bukser derifra 🙂 Det er… på en måte sånn stretchy stoff, ikke jeans.

 • Reply Elena 21. februar 2012 at 11:46

  AH. Shopping!!! Jeg må shoppe snart!

 • Reply Tone 21. februar 2012 at 16:00

  den buksa er så fantastisk kul:) hvordan er den i str? bruker som regel 29.. vanskelig når man ikke får prøvd den…:)
  elsker bloggen din, ønsker deg en fantastisk vår Svar fra Ida: har inntrykk av at de er ganske vanlig i størrelsen, men om du skulle være uheldig og kjøpe en størrelse som er for liten, så får du den nok på deg likevel 😉 Er ganske tøyelig.

 • Reply stine 21. februar 2012 at 21:20

  hvilken str har du?? må ha samme 🙂 kjempefine bukser! får håper de passe da, det er jo litt tricky når man bestiller på nettet

 • Leave a Reply