Hverdagsliv

tirsdag.

21. februar 2012

Nå har jeg ligget på sofaen i to timer – med treningstøyet på. Herregud, tror aldri jeg har hatt så vanskelig for å komme meg opp. Er stuptrøtt, er sikker på at jeg kommer til å velte over ende hvis jeg reiser meg. Burde hatt et bilde av en Victoria Secret- modell i baklomma til stunder som denne. Enkel treningsmotivasjon.

Tenkte forresten jeg skulle tipse dere om et event dere kan melde dere på. Husker dere øyenbryn-guden Fred som har fikset brynene mine noen ganger? En liten påminnelse:

Før og etter

Fred Hamelten er en fantastisk fyr, og han er rett og slett best i hele verden på bryn. Og da følger det jo med at listene hans er fulle som F. Så, hvorfor ikke lære å fiksa bryna sjæl? Fred skal ha et event på Jan Thomas Studio i mars, les alt om det og påmelding HER.

Jeg skal i hvert fall dit og suge til meg kunnskap! Men NÅ, derimot…. Skal jeg på trening. Gruer meg. Dere kan si hva dere vil, men det er faktisk ikke digg å være sliten.

– Tjukka.

5 Comments

 • Reply Henrikke 21. februar 2012 at 23:01

  så fin du ble! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply have you met miss jones? 22. februar 2012 at 02:42

  ser ikke noe forskjell jeg, men så er jeg litt småblind og da 😛

 • Reply linn 22. februar 2012 at 11:17

  NY HEADER JO!! WOHO! Den var veldig fin.
  Pen er du!

 • Reply Hanna 22. februar 2012 at 11:21

  Nydelig header!! Synes dette er den første headeren som viser hvor vakker du faktisk er!

 • Reply Tina 22. februar 2012 at 11:23

  Nydelig ny header! 🙂

 • Leave a Reply