Hverdagsliv

fake your beauty

23. februar 2012

Jeg har hatt en helt suuuper dag! Sånn bortsett fra at jeg måtte dra fra jobb fordi min talentfulle og febersyke samboer klarte å låse seg ut av leiligheten. Det er da det er flaks at man har en samboer….

Har tilbragt kvelden på Jan Thomas Studio med brosjan, Christopher. For tredje gang skal han ta headerbildene mine, og fotoshooten skal vi ha på lørdag. Men litt forberedelser må jo til, så i dag har vi testet litt hårstyling. C er så flink. Da han var ferdig bare; waaow, jeg har tre ganger så mye hår på hodet som i stad! Og han er ikke frisør en gang.

Vi har vært og sjekket ut location også, og det ble helt supert. Men det får dere se på lørdag! Her er noen bilder fra testingen:

Hello grandma! Dette er ikke en frisyre, altså. Bare in the making…

(Fuglebebis)

Etter testingen vinket jeg farvel, og satte kursen mot Bogstadveien. Eller Bokstavveien, som jeg har kalt gata i mange år. Skulle på date, da. Det første jeg gjorde på daten var å si; kan du ta et bilde av meg til bloggen min?

… Og daten min bare; jeg tror ikke vi kan treffes mer. Så jeg stæbba’n i hodet med en gaffel, lot ham ligge blødende igjen på gulvet, og nå sitter jeg her. Klar for å ta natta, for jeg skal stå opp før jeg vanligvis ville gått hjem fra nachspiel. God natt!

7 Comments

 • Reply Line 23. februar 2012 at 23:03

  Faan. I to tre dager har jeg klikket meg inn på .com-siden din som jeg har lagret i «favoritter», men der er det en treeeig Ida W som aaaaldri tilsynelatende skriver nye innlegg. Så leser jeg en kommentar fra en annen leser som har prøvd .no siden din og oppdaget nye innlegg der – for en åpenbaring! Hvorfor er det sånn? Jeg føler meg lurt! ;p

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 24. februar 2012 at 03:46

  Hahaha, jeg digger deg!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 • Reply S 24. februar 2012 at 06:30

  utroolig fin du ble på håret :-)) meen hvilken av disse bruker du? http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/SMINKE/Kinn

  -S

  Svar fra Ida: DENNE! 🙂 http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/co610

 • Reply Martine i London 24. februar 2012 at 12:07

  Så fin du ble på håret! 🙂

 • Reply Henrikke 24. februar 2012 at 13:08

  Så fine bilder! Du er utrolig pen:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply Henriette 24. februar 2012 at 13:29

  så fin du er! gleder meg til ny header 😀

 • Reply therese kristina 24. februar 2012 at 13:55

  Hahah, du er best 😀 Pizzaen såg god ut då, så håpe du koste deg sjølv om du måtte stabbe daten 🙂

 • Leave a Reply