Hverdagsliv

hjemme bra, men hotell best

27. februar 2012

I helgen bodde jeg på Saga Hotel, som ligger på Frogner i Oslo. Hotellet ble location for fotoshooten, noe jeg er veldig glad for. For det ble veldig «meg». Høyt under taket, store vinduer som slipper inn mengder med dagslys, og ikke minst utsikt til vakre Frognerbygg.

Saga Hotel klatrer helt klart opp på min topp 3 over hoteller i Norge, rett og slett fordi jeg følte meg hjemme der. Utrolig fine rom også, og alt er jo helt nytt. 2-3 minutters gange til Bogstadveien. Her er noen bilder:

Hjemme bra, men hotell best <3

7 Comments

 • Reply Lorraine Engen 27. februar 2012 at 17:42

  Den nye headeren var jo bare kjempefin. 🙂

 • Reply eirin 27. februar 2012 at 17:55

  hvor har du kjøpt kjolen din?:)

 • Reply jenlen 27. februar 2012 at 18:27

  underbart att bo på hotell, älskar frukostar speciellt 🙂

 • Reply sofie 27. februar 2012 at 18:48

  kan du være så snill å slutte å si at du er tjukk!? du er ikke tjukk i det hele tatt, og foreksempel jeg er mye tjukkere en deg og sev om jeg ikke tenker på meg selv som tjukk så begynner jeg å lure når du sier at DU er tjukk. for hvis du er tjukk hva er jeg da ? da må jeg være så tjukk at jeg burde dra til legen med det!!
  bare vær så snill og tenk på at det er flere som får dårlig selvtillit av å høre folk kalle deg selv tjukk. måtte bare si det 😛 ellers elsker jeg deg og bloggen din ! kos deg <3 🙂

 • Reply sofie 27. februar 2012 at 18:48

  kan du være så snill å slutte å si at du er tjukk!? du er ikke tjukk i det hele tatt, og foreksempel jeg er mye tjukkere en deg og sev om jeg ikke tenker på meg selv som tjukk så begynner jeg å lure når du sier at DU er tjukk. for hvis du er tjukk hva er jeg da ? da må jeg være så tjukk at jeg burde dra til legen med det!!
  bare vær så snill og tenk på at det er flere som får dårlig selvtillit av å høre folk kalle deg selv tjukk. måtte bare si det 😛 ellers elsker jeg deg og bloggen din ! kos deg <3 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 28. februar 2012 at 02:12

  Hotell er så lekkert! Jeg elsker det, det aller beste er frokosten, mmm! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 • Reply have you met miss jones? 28. februar 2012 at 05:07

  jeg har bodd en god del på hotell, både på femstjerners og litt dårligere. Men ingenting er bedre enn hjemme! Min egen seng, kattene mine og min egen dass som ingen andre enn meg har hatt diare i 😛

 • Leave a Reply