Hverdagsliv

løper fra kulda

27. februar 2012

Jeg er hjemme hos familien i Tønsberg og slapper av. Finnes ikke noe bedre enn det når man kjenner seg sliten. Følte meg veldig slapp og tung i kveld, så jeg prøvde meg rett og slett på en liten løpetur i frisk luft. Æææ, det er kaldt ute! Så da gjelder det jo bare å springe fra kulda – da funker det greit.

Har fått meg ny treningsjakke. Eller løpejakke,  som jeg kalder den. Jakken er fra Buyhelse. Alt treningstøyet deres finner du her. Jeg har rukket å prøve ganske mye av treningstøyet fra Buyhelse, og må si at alt jeg har prøvd har en perfekt passform, og ikke minst freshe og oppmuntrende farger.

Den nye løpejakka.(Reklame)

Mye gøyere å trene når man har fint treningstøy! Nå skal jeg ta meg en varm dusj og krype opp i sofaen med mamma og pappa. Diskusjonen om hvilke TV-programmer som skal prioriteres er allerede i gang….

12 Comments

 • Reply Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 27. februar 2012 at 21:26

  Håller med! Finns inget som sparkar en i baken så bra som nya, färgglada och formfina träningskläder 😀

  Njut tiden med familjen!

 • Reply Henrikke 27. februar 2012 at 21:26

  Så fine bilder! Ha en fin kveld:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply Henriette 27. februar 2012 at 21:57

  gøy at du oppdaterer så ofte! 🙂 likte den løpe jakken veldig godt!

 • Reply therese kristina 27. februar 2012 at 22:10

  Deilig med nytt treningstøy 😀 Kos deg!

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 28. februar 2012 at 02:11

  Åh, det er så forfriskende å løpe i kulden syns jeg =) Men jeg pleier alltid å ha et skjerf foran munnen, ellers kjennes det ut som om lungene takker for seg =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 • Reply Mia 28. februar 2012 at 10:52

  Er noe i veien med bloggen din :-/ Jeg var innom hver dag etter 19 februar, og det hadde ikke kommet noe innlegg. Så idag har det kommet 8+ sånn helt plutselig…

 • Reply Hege 28. februar 2012 at 13:33

  Du gløder. Du er utrolig vakker 🙂 Og ikke minst, kjempefin jakke!

 • Reply Kristine Nordstrand 28. februar 2012 at 14:51

  Så merkelig, har vert innom bloggen din daglig den siste veka, uten nye innlegg, så kikar eg innom no, og poff, masse nye innlegg som tydeligvis har gjøymt seg frå meg, haha.

 • Reply Line 28. februar 2012 at 17:28

  Du er såå fresh! 😀

 • Reply Camilla 28. februar 2012 at 18:25

  Jeg venter spent på de nye bildene jeg nå! 😀 u go girl!

 • Reply Tina 28. februar 2012 at 18:58

  fin treningsjakke! 😀

 • Reply owulacja 15. juni 2012 at 03:09

  this makes me happy

 • Leave a Reply