Hverdagsliv

esthetique+kicks=sant

28. februar 2012

Kicks Club er for deg som elsker skjønnhet, og elsker å sette farge på tilværelsen. Her skjemmes medlemmene bort med en rekke hyggelig fordeler, og det er helt gratis å være medlem.

Kicks Club består av tre nivåer; Member, Silver & Gold. Når man blir oppgradert kan man glede seg over enda flere eksklusive fordeler. Nå kan man i tillegg benytte seg av tilbudene til Kicks Club i alle Kicks og Esthetiques butikker.

Kicks klubb fordeler

*Medlemskapet er helt gratis og man kan når som helst velge å forlate klubben

*3 nye eksklusive klubbtilbud hver kampanjeperiode (periodene varer for 3 uker om gangen)

* Medlemmer vil motta verdisjekk på kr 25 for hver 1 250 poeng de greier å samle (1 kr = 1 poeng)

* Man vil som medlem av Kicks Club motta magasin og folder fullstappet med tips og tilbud direkte hjem i postkassen.

*Utvalgte medlemsfordeler med opptil 30% rabatt.

*De som når det høyeste nivået, Gold, vil motta VIP kuponger med spesielt gode tilbud

*Akkurat nå og frem til 28 februar har Kicks Club en verdisjekkampanje som gir medlemmer verdisjekk på kr 50,- for hvert kjøp av valgfrie produkter for kr 300,-.

*Informasjon og tilbud via e-post og SMS.

Esthetique+Kicks=sant

Nå som Esthetique og Kicks slår seg sammen er deres mål å skape Norges desidert beste skjønnhetstilbud. Deres makeupartister, hudterapeuter og skjønnhetseksperter står alle klare for å hjelpe deg å velge rett blant det beste innenfor makeup, duft, hud- og hårpleie. Alle Esthetique-parfymerier skal bli ombygd til helt nye butikker.

Alt man har likt med Esthetique er beholdt – den gode servicen, personalet og merkene vi kjenner godt – og i tillegg har de lagt til mye mer som du kommer til å elske!

Da kan du oppdage spennende nyheter og favoritter fra merker som Make Up Store, bareM­inerals, OPI, L’Occitane, Estelle & Thild, Bulldog, Aussie, Seche Vite og mange fler.

Reklame for Kicks.

No Comments

Leave a Reply