Hverdagsliv

gule jordbær og grå himmel

29. februar 2012

Hello! Jeg dro hjem til Tønsberg etter jobb i går også. Er så deilig å være hjemme, alt er ryddig og i orden og sunn middag står på bordet hver dag. Alle dere barn som fortsatt bor hjemme; sett pris på det! For med en gang dere trår over dørstokken, blir hverdagen å sette inn og tømme ut av oppvaskmaskinen, vaske klær, for så å henge dem opp, vente på at de tørker og brette dem. Og lage middag. Herregud, så kjedelig det er å finne på noe «nytt og spennende» hver eneste dag. Middagsplanleggingen ender som oftest opp på nærmeste sushisjappe.

Nå er jeg på jobb igjen. Føler meg uthvilt, til tross for en lett stølhet i beina. Pappa dro meg med på power walk i går. Og så tråkket han på hvert eneste komlokk vi gikk forbi, sånn at tvangstankene mine ble helt spinnville, og jeg måtte sprinte etter han for å klappe han 3 ganger på skinka. Ellers betyr det jo ulykke….

SÅ, hva skjer på kontoret a.

Jeg sitter og spiser halvmodne jordbær, kjøpte 10 bær for 29 kroner på Meny i går. RAN! Kun halve bæret er rødt, og resten smaker ikke særlig godt…

Og ellers har vi fått fylt opp kjøleskapet vårt. Hva skal man med mat…

Jeg sliter veldig med bloggmotivasjonen (buhu) om dagen, da det viser seg at bloggen har STORE tekniske problemer (buhu igjen). I flere måneder har det nemlig vært slik at de fleste som går inn på bloggen min med domenet idawulff.com, kun får opp gamle innlegg. Jeg får sikkert 20 spørsmål om dagen om jeg har sluttet å blogge. Så til dere som måtte ha dette problemet, og som får øye på dette innlegget: dere må bare refreshe siden, så kommer alle innleggene opp! Jeg håper selvfølgelig de tekniske problemene løser seg snart, for det er ikke gøy å skrive svada uten at noen leser det. Alle innleggene kommer forresten opp hvis man bruker idawulff.no!

33 Comments

 • Reply Carina H 29. februar 2012 at 10:19

  jeg bor også alene. bare at jeg er 16 år.. og mine foreldre bor i en annen verdensdel.. og jeg har ikke oppvaskmaskin engang. håper det hjalp

 • Reply Gro 29. februar 2012 at 10:53

  JEG LESER:)

 • Reply Katrine 29. februar 2012 at 11:10

  Jeg leser alltid bloggen din fra iPhonen min, ellers får jeg bare opp «kveldsrutiner og en god nyhet», elle noe sånt. Men nå skal jeg begynne å freshe opp siden! 🙂

 • Reply Anineee 29. februar 2012 at 11:21

  Jeg får ikke opp innleggene ved å refreshe, men jeg får de opp ved å trykke på «februar»-kategorien på siden her:)

 • Reply Silje Kristine 29. februar 2012 at 11:42

  Ja, jeg hadde også problemer med dette, men ved å klikke F5 en god del ganger så kom det plutselig opp. Kanskje du kan få noen til å se på dette problemet?:)

  Et annet litt slitsomt problem er når man skal kommentere på et innlegg. Da får jeg hver gang beskjed om at «You are posting to quickly. Slow down», enda jeg ikke har postet noe tidligere. Denne beskjeden kommer gjerne 5-6 ganger på rad, før kommentaren min sendes igjennom.

 • Reply Nanna 29. februar 2012 at 11:53

  Jeg hadde det samme problemet som Katrine en periode, men hvis man skriver idawulff.no, i stedet for .com, så kommer alt opp 🙂

 • Reply Victoria 29. februar 2012 at 12:04

  For meg gikk det ikke å trykke F5, jeg måtte trykke på februar 2012 for å få opp de nye innleggene.

 • Reply stine 29. februar 2012 at 12:09

  IDA!!! pleas svar meg; hvilken str har du i gt-buksen? Jeg må ha samme. Og vil bestille NÅÅÅ 😀 Så blir glad om du snart svarer <3 🙂

 • Reply Caroline 29. februar 2012 at 12:14

  Heisann 🙂 Lurte på om du hadde et lite tips, en god ide til gaveforslag til min kjære venninne som fyller 21 i dag? 🙂 type under 500lappen.. Hadde satt kjempe pris på det!!

 • Reply Lisa 29. februar 2012 at 12:14

  Åh, så bra at du sa det! Jeg får opp afroinnlegget øverst hver gang jeg går inn her, trodde det var telefonen som var mongo!

 • Reply sara 29. februar 2012 at 12:16

  Alle de nye innleggene kommer opp om man går inn på idawulff.no! 🙂

 • Reply Madeleine 29. februar 2012 at 12:30

  Det funker også flott når du er i RSS-feeden min.

 • Reply Hanne 29. februar 2012 at 13:13

  Jeg får opp akkurat den samme feilmeldingen som Silje Kristine når jeg kommenterer. Veldig irriterende… Må gå frem og tilbake 4-5 ganger før kommentaren min blir godkjent. Skjønner godt det er kjedelig å blogge når bloggen har såpass mye tekniske problemer, men jeg er veldig glad for at du fortsatt gjør det 😉

 • Reply Elisabeth 29. februar 2012 at 13:46

  Jeg får kun opp de nye innleggene dine på den ene pc’en min, men det er nesten godt å vite at det er tekniske problemer for deg og ikke med pc’en 🙂 haha.

  Hilsen en fast leser som aldri kommenterer. Unnskyld. Skal bli flinkere! Lover 🙂

 • Reply Kristine 29. februar 2012 at 14:31

  Haater virkelig å lage middag, det er som du sier kjedelig å finne på noe «nytt og spennende», blæh. «Heldigvis» må jeg kjøre i et kvarter for å komme til nærmeste sushiplass, så det går mye i kylling.

  Men hos meg fungerer idawulff.com fint, får opp alle innleggene dine (eller gjør jeg det?). 😉

 • Reply ida 29. februar 2012 at 14:34

  Jeg har ikke noen problemer med bloggen din, Ida! (Som jeg vet om?) Hehe.
  Håper blogglysten kommer tilbake snart, og at du har det bra 🙂 Du er min favorittblogger!!

 • Reply Christine 29. februar 2012 at 17:22

  jeg får ikke opp nye innlegg ved å refreshe siden, kun ved å trykke på et gammelt innlegg, og så på det nyeste til høyre

 • Reply Kathrine 29. februar 2012 at 17:55

  Har aldri hatt problemer med det, heldigvis!! 🙂
  Men såå fin du var på håret her, kan du vise hvordan du gjør det i et innlegg eller noe? eventuelt et bedre bilde av det? 🙂

 • Reply Eline 29. februar 2012 at 21:25

  Må si at jeg synes det er kjempegøy at du har oppdatert så mye i det siste, og du har lett klart å klatre deg opp blant mine favorittblogger igjen hvertfall 😀

 • Reply Henrikke 29. februar 2012 at 21:58

  Du er så pen! Ha en fin dag:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply Ane 1. mars 2012 at 00:51

  Så,venter jeg i spenning på den nye headeren din da? 🙂

 • Reply Julie 1. mars 2012 at 01:10

  Derfor er det kjekt med bloglovin, da får man jo alltid lest de nyeste innleggene 🙂

 • Reply katrine 1. mars 2012 at 02:07

  æ lææs 🙂

 • Reply Maria 1. mars 2012 at 03:58

  Hahaha, jeg har samme tvangstanken som deg!

 • Reply Elisabeth M. 1. mars 2012 at 11:32

  Jeg følger deg på Bloglovin, har sålangt ikke hatt noen problemer! 🙂
  Er enig med deg når det kommer til å flytte ut og husarbeid osv. Så det er luksus å komme hjem igjen..

 • Reply Almighty 1. mars 2012 at 15:33

  Hei, kan du ikke bare få disse IT folka dine til å legge inn en routing? Altså når folk skriver inn idawulff.com så blir de sendt automatisk videre til idawulff.no 🙂

 • Reply Eirin 1. mars 2012 at 17:29

  Hei!

  Du burde oppfordre leserne dine til å følge deg på bloglovin og lese innleggene dine på den måten. Om det er noen som ikke skjønner bloglovin, kan du jo lage et innlegg med forklaring. Jeg bruker både firefox, internett explorer og chrome. Alle funker like bra til bloggen din 🙂

 • Reply Eirin 1. mars 2012 at 17:29

  Hei!

  Du burde oppfordre leserne dine til å følge deg på bloglovin og lese innleggene dine på den måten. Om det er noen som ikke skjønner bloglovin, kan du jo lage et innlegg med forklaring. Jeg bruker både firefox, internett explorer og chrome. Alle funker like bra til bloggen din 🙂

 • Reply Karin 1. mars 2012 at 19:43

  Hehe, liker bloggen din.. en av få bloggere som eier en sans for humor:)

 • Reply Karen 1. mars 2012 at 20:15

  Jeg likte det med å klappe 3 ganger på skinka! Jeg har også en komlokkgreie. Komlokk med 40 på betyr ulykke, og tråkker man på et må man finne et med D400. De betyr nemlig lykke, hahah…

 • Reply Maria Sørensen 2. mars 2012 at 00:13

  Heihei! Ville bare si at du er den beste bloggeren jeg vet om. Har lest bloggen din nesten daglig i fire år snart, og må si at jeg beundrer deg veldig mye :):) Du er veldig flink til å skrive og selvom du selv mener du ikke er noe godt forbilde, med feste bilder, snus og røyk +++ (og det som verre er, hehe) så er du det! Det er litt gøy, for jeg går igjennom alle de tingene du gikk igjennom når du gikk i tredje klasse. Kjenner meg litt igjen. Russetid og mer, nå er det jo min tur! Håper du ALDRI SLUTTER Å BLOGGE hehe. Vær så snill for min skyld!!!!!!!!!!!!! Neida, joda. Uansett …. Du er flink! hehe

  Svar fra Ida: Ntaaaw ,hehe. Skal ikke slutte! Takk for at du leser bloggen min :))

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 2. mars 2012 at 01:02

  Huff, Vitamin Well smaker jo ikke godt en gang! Nå vel, har bare smakt den oransje – som til opplysning smakte blod/jern.. Haha! 🙂

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ 🙂

 • Reply Ingrid 2. mars 2012 at 09:18

  Får alltid med meg de nyeste innleggene! 🙂

 • Leave a Reply