Hverdagsliv

i wake up like this

4. mars 2012

Hvor lang tid bruker du hver morgen på å ta på deg mascara? Jeg bruker null. Våkner opp med disse vippene hver eneste dag:

For all info, besøk Neglhuset sine hjemmeside, og ikke glem å like dem på Facebook.

Hvis dere har spørsmål om vippeextensions kan dere bare spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der! Reklameinnlegg.

5 Comments

 • Reply Line 4. mars 2012 at 14:23

  Hei Ida!

  Jeg har sett flere få vipper fra en Trude, og de er utrolig lekre (og dyre), men også sett at de ser ut som ribba høner etter et par uker :-S I tillegg så jeg en blogger hovne opp til det ugjenkjennelige, fjerne vippene og ende opp med et par millimeter vipper de neste to mnd, hjælp! Så, hvor lenge holder dine/hvor ofte fyller du på/pris for nytt sett og påfyll? Og, tvinner de seg etterhvert? 😀

  Taaaakk Svar fra Ida: jeg ville aldri turt å sette på vipper noen andre steder enn hos Neglhuset :/ Utrolig mye rart der ute. Mine vipper holder i 5-6 uker, men jeg etterfyller helst etter 4 uker. For det blir jo mindre etterhvert 🙂 Første gang du setter på hos Neglhuset koster det 1700, å fylle på etter 4 uker koster 600. Man kan selvfølgelig fylle både tidligere og senere, alle prisene finner du her: http://neglhuset.no/Vippeoghårextensions.html. Vippene tvinner seg ikke etterhvert, er ikke helt sikker på om jeg skjønte hva du mente med det, men :p Jeg har aldri hatt noen problemer hvert fall.

 • Reply Kristine B 4. mars 2012 at 14:50

  Kan du høre med neglhuset om de kan anbefale noen andre plasser i Norge som er flinke til å sette på vipper? Bor i Stavanger, litt langt å reise for å sette på vipper 😛 Så helst der 🙂 Somregel vet de flinke om hverandre 🙂

  Må btw skrive at jeg elsker treningsinnleggene dine! utrolig motiverende. Faktisk spesielt det at du (som eneste blogger jeg vet om) faktisk innrømmer at du av og til bare ikke gidder å trene 😛

  Svar fra Ida: jeg kan jo spørre dem! 🙂

 • Reply Line 4. mars 2012 at 15:37

  Takk for svar, supert 🙂 Skal sjekke nettsiden nå, kanskje freshe opp looken til bursdag 😉 Med tvinner seg, mener jeg at de floker seg sammen, sett det på andre lash extensions. Men prisen er det jo ingenting å si på. Ha en super søndag!

 • Reply Tina 4. mars 2012 at 21:17

  utrolig fint!!! også slipper man stresset med mascara om morgenen 😉

 • Reply ida 15. november 2012 at 15:09

  Åssen lengde er det du har på vippene ? Perfekt lengde. Veldig fint : )

 • Leave a Reply