Hverdagsliv

på byen i ullgenser

4. mars 2012

Når jeg har vært offline i to dager, kjennes det nærmest ut som om jeg har gjort noe ulovlig. Får følelsen av at jeg er tenåring, og lister meg inn i huset etter å ha sneket meg ut på natta. Er det noen som har merket at jeg var borte? Får jeg kjeft nå? Hehe. Nå er jeg i hvert fall tilbake, så jeg kan jo fortelle dere litt om helgen min.

På fredag dro samboer’n og jeg til Jan Thomas Studio for en aften med Fred. Fred, Jan og Christopher sørget for at alle de frammøtte fikk en kjempefin kveld, med både champagne, kunnskap om øyenbryn og goodiebags. Det blir flere slike kvelder i slutten av mars, skal huske å minne dere på det!

Søteste samboer’n i verden <3

Janne har nok en gang svingt seg på kjøkkenet og servert nydelige søtsaker. Samboer’n ble helt i ekstase, og spiste 16 makroner og 8 minimuffins. Jeg spiste…. Også et par.

Her lærer Fred oss alt om øyenbryn. For en fantastisk energi denne mannen har! For ikke å snakke om ærlighet. Trenger bryna dine en forandring, så får du det å vite. Tommel opp!

Da alle gjestene hadde gått, fikk jeg nye bryn. Jiiha, de ble SÅ fine! Dere burde sjekke ut bloggen til Fred her, der kan dere se noen ganske syke før- og etterbilder.

Og så fikk samboer’n bryn. Hun ble så fin.

Og plutselig da vi hadde slukket alle lysene og skulle til å gå, ble det skrudd på høy musikk, så vi styrtet et glass champagne til, og danset rundt som mongoer i salongen en liten stund. Martine, Christopher, samboer’n og jeg. Det skulle vise seg at vi er litt av et dreamteam.

For da flaska var tom, ville vi ha det mer gøy. Problemet var bare at jeg hadde på meg ullgenser og nesten ikke sminke, og jeg føler meg vanligvis ikke så bekvem med å dra på nattklubb med en slik fasade. Men så bare; faen heller, og så dro vi ut. I ullgenser. Og jeg tror nesten det er en av de beste byturene jeg har hatt i Oslo. Hadde det SÅ gøy! Og aldri har så mange oppegående menn kommet bort og snakket til meg på en kveld heller, så kanskje det er ullgenser som er hemmeligheten? Hahaha. Det slår aldri feil: det er de spontane byturene som er de beste. De man har planlagt i en ukes tid kan man bare glemme.

Her leker vi en lek som jeg fant på. Eller konkurranse, om du vil. Alle tømmer lommer og vesker på bordet, og personen som har den rareste tingen vinner.

Kusine og fetter <3

Den berømte ullgenseren.

Takk for verdens beste kveld, mine venner.

4 Comments

 • Reply Camilla 4. mars 2012 at 15:21

  Et av de bedre innleggene, stå på!

 • Reply M 4. mars 2012 at 17:19

  Så ut som en herlig kveld! Lurte på om du kunne legge ut bilde av øyenbryna til deg og samboer´n? 🙂

 • Reply Nora 4. mars 2012 at 18:25

  Haha, trykka på linken «fred» og kom inn på øyenbryn.no med ø. Fin nettside!

 • Reply Tina 4. mars 2012 at 21:21

  sounds fun!!!

 • Leave a Reply