Hverdagsliv

ida og bamsi

5. mars 2012

I kveld er det armkroken til Bamsi som gjelder. Han er så god og myk og snill, og stiller ikke et eneste krav eller spørsmål. Bamsi og jeg har tatt en tidlig kveld, han har full forståelse for at jeg er sliten <3

Vinduet på soverommet er forresten ødelagt, så det er bra jeg har en å varme meg på. Samboer’n sier at det ikke er ødelagt. At det er jeg som ikke klarer å lukke det. Det betyr kanskje at IQ’en min er lav – men Bamsi dømmer meg ikke det spor.

Nattaklem fra oss.

4 Comments

 • Reply Elena 5. mars 2012 at 00:15

  Sov godt, søte dere 🙂

 • Reply Henrikke 5. mars 2012 at 16:07

  Så utrolig søtt bilde! Ha en kjempe fin dag:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 • Reply Oda-Kristin 5. mars 2012 at 16:55

  Heei! Lurer bare på om du kunne laget en video eller et innlegg hvor du viser hvordan du redigerer filmer i iMovie, og hvordan du «styler» levis-shortsene ? 🙂 Og kanskje litt generelle tips om MacBook Pro, har nylig fått det, og skjønner ingentiiing.. :S Digger bloggen din :):)

 • Reply Charlotte 5. mars 2012 at 20:47

  Søte dere er!
  Håper du sov godt!

 • Leave a Reply