Hverdagsliv

min hverdagssminke

6. mars 2012

Nå har jeg drøyd lenge nok! Får daglig spørsmål om hvilken foundation og rouge jeg bruker, for å få den «gløden» jeg har i huden. Så nå skal jeg vise dere steg for steg hvordan jeg sminker huden min hver dag : )

1. Etter at jeg har dusjet og vasket ansiktet, smører jeg meg med Herbal day cream fra Ole Henriksen. Den beste ansiktskremen jeg noen gang har prøvd. Oppdaget Ole Henriksen den dagen jeg møtte han i egen person, og har vært frelst siden. Kremen kan f.eks kjøpes her. På bildene under har jeg forresten allerede tatt på meg alle produktene som jeg presenterer i dette innlegget.

2. Når ansiktskremen har trukket litt inn i huden, påfører jeg en primer. Den fra Glo Minerals er min favoritt, den kan dere finne her. Flasken har byttet design, men er den samme.

3. Så tar jeg på min favoritt-foundation, fra Dior. Den heter Forever, og fargen heter 31. Den har gultoner, og er kanskje litt for mørk nå som jeg er vinterblek, men blææ. Så lenge jeg ikke ser ut som en gulrot, får det funke. Jeg pleier å kjøpe den hos Kicks/Esthetique.

4. Til slutt er det rougen sin tur! Som flere av dere har klaget på bruker jeg alt for mye rouge, men det er rett og slett fordi jeg syns det er fint. Her finner dere rougen jeg bruker, hot mamaaa! Ser at det er tilbud på den nå, så man får med børste på kjøpet.

Det var det, min hverdagssminke. Bruker ingenting på øynene, det holder med vippeextensions. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! : )

Og nei, dette er ikke et sponset innlegg…

Ps. Dere som har spørsmål rundt hår/farge/extensions og den slags kan stille spørsmålene i kommentarfeltet nå, så har jeg dem samlet og kan svare i et eget innlegg.

22 Comments

 • Reply Solvåg 6. mars 2012 at 17:15

  Hei 🙂
  Kan du ha ett innlegg om hvordan man skal sminke seg fint?
  Synes du ser så bra ut!
  Også synes jeg det er då vanskelig å sminke meg..

 • Reply Hanna 6. mars 2012 at 18:27

  Lurer på hva du bruker på brynene?

  Svar fra Ida: på disse bildene har jeg ikke brukt noe, men det hender at jeg bruker øyenbrynsfarge fra Trucco Sebastian 🙂

 • Reply therese kristina 6. mars 2012 at 19:13

  Søte deg!

 • Reply Maria Hide 6. mars 2012 at 19:38

  Dette var jo supert. Du har utrolig fin farge i fjeset, og syns absolutt ikke du bruker for mye rouge!

 • Reply Tina 6. mars 2012 at 20:38

  du sminker deg skikkelig fint! og jeg er heller ikke en av dem som sier du bruker for mye rouge, synes det bare er fint, jeg 😀

 • Reply h 6. mars 2012 at 20:58

  hei, kan du poste denne på bloggen? Vil redde tusenvis av afrikanske barn som egentlig har en fremtid som barnesoldater!

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

 • Reply Lene 6. mars 2012 at 21:01

  Hei! Jeg trenger en ny rouge nå, fikk veldig lyst til å prøve den du bruker. Men bare lurte på om det er mye shimmer i den? klarer ikke å se det ut ifra bildene 🙂

 • Reply Carmen Valencia 6. mars 2012 at 21:49

  Hei Ida! Elsker bloggen din 😀 Bare lurte på om hva slags/hvilken krølltang du bruker? Du har kjempe fine krøller på headeren din! 🙂

 • Reply Anne 6. mars 2012 at 23:36

  Del denne i bloggen: http://vimeo.com/37119711

 • Reply Oda 7. mars 2012 at 04:39

  HEI Ida.

  Siden du har en så fantastisk plattform å er en så inspirerende dame..

  Vill jeg gjerne prøve å inspirere deg til å se på denne videoen:

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  Det handler om det å gjøre Joseph Kony «famous» så mennesker VERDEN over skal få vite hva han gjør daglig uten at vi visste det eller «brydde oss».

  Å om du finner dette like rørende som meg, ville du vært en ypperlig fantastisk dame, og delt dette med deg da?

  Håper ikke du tror dette er spam, eller et PR stunt fra min side.
  Klikk på videoen, å gi 30 minutter av tiden din til det. Så vill du forstå med EN gang hvorfor jeg bruker onsdagen min på dette.

 • Reply Mina. 7. mars 2012 at 08:13

  hvilken farge har du på extensionet du bruker , og hvor er det fra ? 🙂
  Farger/bleker du håret, i så fall hvordan farge bruker du?

 • Reply Mina. 7. mars 2012 at 08:13

  hvilken farge har du på extensionet du bruker , og hvor er det fra ? 🙂
  Farger/bleker du håret, i så fall hvordan farge bruker du?

 • Reply stine 7. mars 2012 at 08:50

  http://www.blivakker.no/ea5dc3c5-2bf1-4204-95e3-b061dd80216f/products/Sebastian?gclid=CJTT_cim1K4CFQJYmAod_iVDbg

  er det en av disse øyenbrynsfargene du har`? hva heter den du har? har du en blyant i samme farge? plis svar
  Svar fra Ida: nei, den jeg bruker er dessverre gått ut av produksjon i Norge. Eller noe sånt, så man kan kun få tak i den i utlandet.

 • Reply Marianne 7. mars 2012 at 09:12

  Når skal du gi bort skoene som du hadde i en konkurranse for mange måneder siden? (De var fra nelly)

  Svar fra Ida: de er gitt bort 🙂 Annonserer ikke alle vinnere av konkurranser på bloggen.

 • Reply Julie 7. mars 2012 at 09:43

  Hei, hvordan er det å rette ut krøllene dine innimellom extensionsene? Må du dele opp håret og rette ut ditt eget hår som om du ikke skulle hatt extensions? Er det vanskelig?

 • Reply Anna 7. mars 2012 at 09:48

  Kan du gå inn på YouTube å se Kony 2012 og deretter poste den på bloggen?

 • Reply Anna 7. mars 2012 at 09:48

  Kan du gå inn på YouTube å se Kony 2012 og deretter poste den på bloggen?

 • Reply MichaelKiz 25. februar 2023 at 14:26

  Hi there. I deem you’ve noticed that a lot of unlike devices have been invented repayment for cigarette smoking. Iqos vape Anyway they also came up with something interesting for cannabis smoking – it’s bong In my opinion one of the foremost ways to fully experience the weed grinder
  status of cannabis and its impact on you. If you are a beginner and only want to try smoking.

 • Reply RobertGog 1. mars 2023 at 16:13

  In actuality you don’t prerequisite to look for online pharmacies to buy cbd products like cbd capsules or unguent nowadays. I contemplate it’s beautiful tranquilly to find a polite company that will-power cater you with high-quality products like hhc vs delta 8
  . You don’t uniform with need a drug instead of that so I don’t espy the inapt in buying cbd at most in pharmacies since I about it’s bigger to rely on the companies that employment specifically with cbd.

 • Reply cbd seo 17. mars 2023 at 21:23

  So, I press cbd shop and I have cause SEO for my website! I build the tucker CBD SEO Energy ! They ranking in the TOP in Google USA

  https://cbdlocalseo.com/

 • Reply cbd gummies 19. april 2023 at 13:41

  I recently tried CBD gummies for the cardinal time and I forced to demand, I’m impressed with the results. I felt more nonchalant and at ease, and my anxiety was significantly reduced. The gummies tasted colossal and were easy to consume. I’ll for all be using them again and would recommend them to anyone looking representing a logical procedure to alleviate bring into prominence and anxiety.

 • Reply Josephpet 25. april 2023 at 02:41

  I was undecided to venture CBD gummies, but I’m so tickled I did. They tasted fascinating and I felt a discrimination of equanimity and off after taking them. It was a faint but clearbegin, and I didn’t episode any negative side effects. https://www.cornbreadhemp.com/collections/full-spectrum-cbd-oil Inclusive, I’m impressed with the distinction of the consequence and would subscribe to it to others looking in requital for a routine way to deal with pressure and anxiety.

 • Leave a Reply