Hverdagsliv

god morgen fra kontoret

7. mars 2012

Hei og hopp, alle solstråler! Jeg er på plass på kontoret igjen, og nå nærmer det seg endelig lunsjtid. Høres nesten ut som om alle magene på kontoret snakker sammen, så det er på tide.

Det snør faktisk i Drammen i dag, men det kan nesten virke som om været er bestilt. Det er FIS World Cup her i dag, så det er skiutstyr, fraktet snø og barn over alt. Masse musikk og bråk, rett utenfor vinduet. Jaja, hyggelig med litt liv!

Noen av dere ville se nærmere på øyenbrynene Fred Hamelten lagde på meg, så velbekomme! Nå tar jeg lunsj et kvarter for tidlig, jeg gir rett og slett opp å hysje på magen.

15 Comments

 • Reply Ingrid 7. mars 2012 at 12:41

  VÆR SÅ SNILL: bruk 28 minutter av livet ditt til å se denne filmen, og del den.

  http://vimeo.com/37119711

 • Reply therese kristina 7. mars 2012 at 12:50

  Kos deg 🙂

 • Reply Julie 7. mars 2012 at 13:48

  KONY 2012. Spred det!

 • Reply Tina 7. mars 2012 at 14:15

  uff, det snør her og. på andre siden av oslo. må si jeg var og er i vårstemning etter de fine dagene med sol og plussgrader vi hadde i forrige uke. pleease, kom tilbake…<3

 • Reply Lene 7. mars 2012 at 14:29

  Fikk nettopp det nye i postkassa og leste spalten din ! må bare si den var såå fint skrevet og du skriver veldig bra, tror du har et bra poeng, vi er avhengige av mye rart og vi kan nok ikke unngå å være helt fri fra avhengigheter, men du har nok blitt kvitt de to viktigste, gratulerer ! Vi alle trenger jo opmerksomhet, du fortjener det og du finner nok din mr.right , og mens du venter så får du huske at du har venner og familie 😉

 • Reply Silje 7. mars 2012 at 15:01

  For ei fine skjorta, og for en friske og kjekke farge:) e det lov å spør kor den
  e kjøpt hen?:))))

  Svar fra Ida: koster 399 på Zara! 🙂

 • Reply Sofie 7. mars 2012 at 15:04

  Hei! Vil du, om du ikke allerede har gjort det – ta deg tid til å se denne videoen og dele den?

  http://vimeo.com/37119711

  KONY 2012

 • Reply Inger Karoline 7. mars 2012 at 15:10

  HEi!
  Jeg heter inger karoline og er en førsteårsstudent ved universitetet i sussex i brighton, england. Her ved universitetet er det en stor gruppe med representanter fra Invisible Children som nå jobber med å gjøre menneskemordene i Uganda synlige for hele verden. De har laget en video kalt KONY2012 om Joseph Kony, nummer en på listen over ICCs ettersøkte krigskriminelle. Det er verdens lengst pågående menneskemord, og jeg trenger dere bloggeres hjelp for å gjøre denne saken kjent i Norge. Jeg hadde vært evig takknemlig om du kunna tatt deg 30 min og sett denne videoen, og dermed poste den på bloggen din så all din påvirkning blir brukt for noe utrolig viktig og alle leserne dine blir klar over det. Vi har som mål å få Kony satt for retten og rettferdighet innen 2012 er over. Vær så snill å hjelpe! Jeg prøver å komme i kontakt med den norske regjering for å gjøre de klar over hva som foregår også.
  Tusen takk på forhånd, dette betyr utrolig mye for så mange.

  http://vimeo.com/37119711

  Mvh Inger Karoline

 • Reply Maja 7. mars 2012 at 15:15

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  Vær så snill, del denne filmen! Bare se på innlegget Caroline Berg har skrevet. Jeg så denne fordi EN person hadde delt den på facebook, og har nå signert og skal bestille action pack og bli med å donere litt penger i måneden. Tenk hva dere som kan nå ut til så mange da kan gjøre!

 • Reply Hanna 7. mars 2012 at 17:27

  Hei Ida 🙂 Ta 28 minutter, se denne videoen, og del den med leserne dine. Please.

  http://s3.amazonaws.com/kony2012/kony-4.html

  Where you live shouldn’t determine IF you live.
  KONY 2012

 • Reply Marthe K. Halvorsen 7. mars 2012 at 19:47

  Så flott du er Ida 🙂

 • Reply Flisa 7. mars 2012 at 20:10

  FIS worldcup. Fis. LER MEG IHJEL

 • Reply Camilla 7. mars 2012 at 21:16

  Så utrolig fine øyenbryn Fred har fått til! Og du er en utrolig flott dame 🙂 Hvordan er det man kan bestille time hos han? og hvor mye koster det? og er det lang venteliste? Jeg har de mest grusomme øyenbrynene som finnes og skammer meg over de hver dag, så hadde satt pris på svar! 🙂 Leser bloggen din hver dag og syntes du er veldig flink. Syntes også at du bare blir penere og penere for hvert bilde du legger ut av deg selv!

  Svar fra Ida: tusen takk for det, så hyggelig

 • Reply Zuzi 8. mars 2012 at 12:26

  Hi Ida, what tanning cream do you use?? Fake bake or…?? Niiiiiiiiiiiiiiice skin! :))

 • Leave a Reply