Hverdagsliv

lov å jukse litt

7. mars 2012

Husker dere da jeg lagde hold in- spesial til dere rundt juletider? Hold in-undertøy er jo noe av det mest geniale som er funnet opp for oss kvinnfolk, og på topp ligger absolutt Trinny & Susannah sine produkter. Jeg har skrevet om mange av dem i innlegget mitt her, der finner dere litt info om størrelser også.

Inntil nå har jeg hatt alle hold in’sene i strømpisskuffen min, men nå har det kommet en ny modell på markedet. HELT ny! Og etterlengtet; en HOLD IN-BODY! Se på herligheten:

Deler av innlegget er reklamebasert.

Nummereringen viser områdene hvor du får litt «hjelp». Bodyen er også lett å gjemme under sommerplagg, i motsetning til de jeg har skrevet om tidligere, som kanskje gjør seg best under litt mer dekkende kjoler og plagg. Og den er jo perfekt til å ha under bukse!

Trinny & Susannah har virkelig tatt Norge med storm den siste tiden, nå har de jo eget TV-program på TV Norge hvor de frisker opp kjerringene til lands, og ikke minst så har jo hold in-produktene blitt sykt populære. Det viktigste med slike produkter er at de faktisk FUNKER, og det opplever jeg at mange andre ikke gjør.

Har noen av dere prøvd Trinny & Susannah sine hold in-produkter? Hva syns dere om dem?

Bodyen kan kjøpes hos BuyHelse her, løp og kjøp – den blir revet bort i en fart. Resten av hold in-undertøyet kan dere se her. Husk at litt juks er lov, jenter. Alt for å føle seg vel!

15 Comments

 • Reply Guro 7. mars 2012 at 15:58

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  Denne bør du se, og dele!

 • Reply Caroline 7. mars 2012 at 16:29

  Hei Ida! Kunne du delt denne linken på bloggen din http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?feature=m-feedf&v=Y4MnpzG5Sqc ? Som blogger har du så utrolig stor påvirkningskraft og når ut til så mange. Det er så viktig å få spredt budskapet. Hadde vært utrolig flott. Klem 🙂

 • Reply ragnhild 7. mars 2012 at 17:13

  VM i kleint om du drar med deg kar hjem da!

 • Reply cec 7. mars 2012 at 17:30

  skiv om KONY 2012 !! http://WWW.L0VE.BLOGG.NO se videon

 • Reply cec 7. mars 2012 at 17:30

  skiv om KONY 2012 !! http://WWW.L0VE.BLOGG.NO se videon

 • Reply Camilla Albertine 7. mars 2012 at 17:43

  Men hvordan i alle dager gjør man det når man skal på toalettet med de greiene der? Må jo ta en evighet… :p

 • Reply Karen (lavkarboblogger) 7. mars 2012 at 17:47

  Jeg har den i beige. Den er helt fantastisk og verd hver krone! Ser mye mer «fit» ut i klærne når jeg har denne på. Den holder virkelig det den lover!

 • Reply Martha Antonie 7. mars 2012 at 17:58

  Godt tips! Litt synd med alle stroppene, men det er nok vel verdt det! 🙂

 • Reply Marthe k. Halvorsen 7. mars 2012 at 19:50

  Åh kunne ønske jeg hadde eid en slik en!

 • Reply Linn 7. mars 2012 at 20:33

  Vet du om de selges disse i noen butikker slik at du kan prøve de?? Jeg har veldig lyst på, men veldig usikker på str…

 • Reply mari 7. mars 2012 at 21:11

  Hvis man virkelig trenger å bruke en hold in, er ikke det er hint til en selv, at det er på tide å spise litt mindre og trene litt mer? Overvektige folk har kun seg selv og takke, og burde virkelig ikke få syte over situasjonen sin. Det kommer en dag hvor en må ta av hold in outfitten også…

  Svar fra Ida: hold in’en er vel ikke for direkte overvektige mennesker, men de som vil stramme inn litt her og der av og til 😉

 • Reply Lene 7. mars 2012 at 22:13

  Hei Ida 🙂 Vil gjerne tipse deg om en side som heter http://theperfectyou.tv/kreftforeningen/ !

  På denne siden kan du donere 100 kroner som går direkete til kreftforeningen. Han som er pådriver syklet Norge rundt ( Fra Fosnavåg(1 1/2 time fra ålesund) til lindesnes, helt til nordkapp og hjem til Fosnavåg. På denne turen samlet han inn 1 million som han donerte til kreftforeningen. Nå har han skrevet en bok som DU får gratis om du donere 100 kroner. Siden er 100 % ekte og det er ett godt formål. Jeg håper du tar deg tid til å se innom siden, og se videoen som er laget av Christoffer Endresen.

  Håper også at du kunne ha anbefalt den videre slik at flere får øyene opp for hva en gutt på 20 år vil gjøre for å samfunnet.

 • Reply Marianne 7. mars 2012 at 22:50

  Redd for trusekanten jeg..

 • Reply Camilla 7. mars 2012 at 23:07

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  Ida! Kan du være så snill å dele denne videoen? Hvis mange nok bryr seg kan vi stoppe Joseph Kony fra å kidnappe og drepe flere barn!

 • Reply Thea Kristin Johannessen 8. mars 2012 at 09:16

  det må jo være et forferdelig styr å komme seg på do om man er ute og drikker? jeg må løpe på toalettet etter to øl, haha. det må jo være kjempekomplisert å få den av og på?

 • Leave a Reply