Hverdagsliv

kattekvinne i photoshop

9. mars 2012

Noen ganger er jeg så sinnsykt lei av trynet mitt. Så det hender jeg står foran et speil eller åpner Photobooth, og blir sittende og dra meg selv i ansiktet. Sånn burde leppene sett ut, slik burde nesa vært og så videre..

For det er vel større lepper og mindre nese som står på menyen om dagen? Et godt råd er å utføre litt plastisk kirurgi på seg selv i Photoshop, hahaha. Kanskje ikke utgangspunktet var så ille likevel.

Hva syns dere? Selv syns jeg ikke at jeg kledde catwoman-looken noe særlig……………

15 Comments

 • Reply Viktoria 9. mars 2012 at 13:17

  Du er fin som du er, Ida! (-: ta gjerne en titt på «bloggen» min hvis du trenger tips til iPhone apps, musikk, bøker eller andre datagreier 😀

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 9. mars 2012 at 15:20

  Haha, nei, du er naturlig skjønnhet, Ida! =)

  Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Bloggen min ER meg. Lizbethosnes.com!

 • Reply Hilde 9. mars 2012 at 15:25

  Hei!

  Jeg ville bare si at jeg synes du er utrolig nydelig!! Har fulgt bloggen din i et par år nå. Synes du er herlig fordi du ikke fremstår så overperfekt som enkelte bloggere prøver å gjøre. Om du spiser smågodt eller hvitløksbrød så forteller du det også!! Du har bakkekontakt. Noen ganger er du misfornøyd med deg selv, og da forteller du det også, med en humoristisk vri – som hjelper andre også med å innse at de tingene man kanskje er misfornøyd med egentlig bare er teite. DU ER HELSKJØNN!!!

  Hilde

 • Reply Belinda Jakobsen 9. mars 2012 at 15:38

  Du er så deilig du jeg sikler når jeg tenker pårræ

 • Reply therese kristina 9. mars 2012 at 16:04

  Du er nydelig akkurat sånn du er 🙂

 • Reply Thea 9. mars 2012 at 16:07

  Leppen din ser litt hoven ut på plasticbildet, men uansett, så er du finest som du er, Ida 🙂

 • Reply Frida 9. mars 2012 at 17:06

  Haha! Du er nydelig fra før av, du Ida. Ingenting som trengs å endres på der, synes nå jeg i hvert fall! 🙂

 • Reply Tina 9. mars 2012 at 17:58

  haha! hold deg til ditt naturlige utseendet du, ida! du er såå fin så 😀

 • Reply Tonje 9. mars 2012 at 19:05

  Haha!
  Du er vakker akkurat sånn som du er 🙂
  God helg!

 • Reply Michelle 9. mars 2012 at 19:34

  Du er fin som du er 🙂
  God helg Ida

 • Reply Blondie 9. mars 2012 at 20:31

  Hei! Vet du om noen som er gode på vippe extensions i Drammen?

 • Reply Tina 10. mars 2012 at 01:35

  Du er naturlig pen du Ida 🙂 Men godt man kan få bekreftet hvordan det KUNNE ha blitt ved hjelp av litt photoshop, hehe 😉

 • Reply K 10. mars 2012 at 09:32

  hahaha 🙂 Du er fin som du er Ida! 🙂

 • Reply Someawe 10. mars 2012 at 20:52

  Haha. Tror aldri jeg hadde fikset på meg selv om utgangspunktet var som ditt. 😉 Spesielt ikke etter å ha sett «resultatet» 😛

 • Reply Martine 11. mars 2012 at 00:47

  syntes du er utrolig lik på Christina Aguilera! Så du har ingen grunn til å være misfornøyd med utseendet ditt!

 • Leave a Reply