Hverdagsliv

Q/A hairtalk extensions

12. mars 2012

Wooops! Jeg lovte dere innlegg om hår og extensions, men ser nå at jeg helt har glemt å publisere det. Sorry! Men her er i hvert fall svar på noen av spørsmålene dere har spurt om, hva angår håret mitt.

Hvilken frisør bruker du?

Jeg går til Ruhs som ligger på Frogner i Oslo. Har snart gått til dem i et år, og er ut-av-denne-verden-fornøyd. Frisøren min der heter Merethe, og hun har virkelig et øye for farger og hva som fungerer. Har en løsning på alt! Anbefaler henne på varmeste temperatur. En god samtalepartner er hun også, hehe.

Hva slags extensions har du i håret?

Jeg bruker Hairtalk, og det er et teip-system. Etter å ha prøvd det skjønner jeg ikke hvorfor andre typer extensions fremdeles eksisterer, ingenting er enklere og mer skånsomt for håret enn det.

Sliter ikke Hairtalk på håret?

Nope. Jeg prøvde Keratin-fester (punkt-extensions) en gang, og da mistet jeg så å si alt håret jeg hadde på hodet. Men med Hairtalk vokser håret, og teipen skader ikke det spor.

Jeg har tatt extensions før, og det tok en halv dag å sette det på. Hvordan funker det med Hairtalk?

Å feste selve håret tar toppen en halvtime! Er jo bare teip-remser som skal settes på, det er utrolig effektivt og man trenger absolutt ikke å sette av hele dagen til det.

Hvordan fjerner man teip-remsene? Det må da slite på håret?

Nope igjen! Frisøren sprayer enn spray på, og festene glir ut av håret lett som bare det.

Hvor lenge går du med extensions før du bytter/heiser dem opp?

Cirka 6 uker.

Hva koster det å sette på extensions fra Hairtalk?

Det kan jeg ikke svare på, for det varierer nok både fra salong og mengde hår. Så dere må ringe og høre med den salongen dere skal til, oversikt over alle salonger med Hairtalk i Norge ser dere her.

Kan du fortelle litt om fargen på håret ditt?

Jeg er jo ingen ekspert, så jeg har spurt Merethe. Hehe. Min naturlige hårfarge er en 6’er, på en skala hvor 1 er svart og 10 er blondt. Når Merethe farger håret mitt, legger hun foliestriper med bleking, samtidig som hun bruker 9,1 mellom i bunnen for å lysne etterveksten. Så dere kan jo ta med den infoen til frisøren deres, eller bare dra til Ruhs og legge hodet deres i Merethes hender.

Som dere kanskje ser så har jeg begynt å gå «mørkere». Litt mer spill i håret, og kanskje litt mer gyldent. Ikke så hard og sliten blondfarge lengre. Liker det veldig godt, og føler nesten at jeg får mer glød i ansiktet av det.

For mer info kan dere besøke Facebook-siden her, men håper dette var litt til hjelp! : )

3 Comments

 • Reply therese kristina 12. mars 2012 at 00:28

  Nydelig 🙂

 • Reply Eline 12. mars 2012 at 00:41

  http://www.facebook.com/profile.php?id=100002701561160

  fake profil, med bilde av deg

 • Reply Ragnhild 12. mars 2012 at 12:06

  Hvordan tåler håret å bli vasket? Jeg er avhengig av å vaske håret hver dag, funker det med slike extensions?

  Svar fra Ida: ja, det funker helt fint 🙂

 • Leave a Reply