Hverdagsliv

du er stressa du

13. mars 2012

Du ser ukomfortabel ut. Du er stressa, du. Folka på kontoret kjenner meg for godt! For det stemmer, jeg var ganske stressa i hodet mitt da jeg kom på kontoret i dag. Jeg blir stressa av kaos og at ting er usikkert og kanskje ditt, kanskje datt. Men hva har man et management til? Et kort møte, og så var skuldrene mine lette igjen. Takk og lov! Nå får jeg konsentrert meg.

Nå skal det jobbes litt hyppig her før det er lunsj, og så blogges vi senere. Jeg skjønner helt ærlig talt ikke at dere gidder å lese bloggen min om dagen, her skjer ikke stort annet enn jobb jobb jobb + et par ting jeg velger å utelate fra bloggingen. Men takk for at dere er her uansett!

5 Comments

 • Reply Eva 13. mars 2012 at 12:29

  Så fin du var på håret i dag 🙂 Gjort noe spessielt for å få så mye volum?

  Svar fra Ida: taaakk! Ikke noe annet enn å sove helt til jeg måtte løpe ut døra, hehe 🙂

 • Reply Nadia 13. mars 2012 at 13:47

  Hei igjen 🙂 Kommer meg fremdeles ikke inn på bloggen din på den vanlige måten jeg 😮 Kun via linkene her på side2, og da får jeg jo bare lest de to siste innleggene dine. FATTER ikke hva jeg klarer å gjøre feil? Har du peiling?

  Hilsen leser som ikke får lese og blir stressa av det! 😉

 • Reply Maja 13. mars 2012 at 16:06

  Hvor har du kjøpt ukeplanleggeren din? 🙂

 • Reply Ina 13. mars 2012 at 19:05

  Hvor er almanakken fra? 🙂

 • Reply Pers 13. mars 2012 at 21:56

  what a beauty

 • Leave a Reply