Hverdagsliv

shit, hun sa fuck

13. mars 2012

Soundtrack: Fuck u betta – Neon Hitch

2 Comments

  • Reply Billig på nett 14. mars 2012 at 12:25

    Likte sangen 😉

  • Reply Tine 14. mars 2012 at 14:00

    Nei vettu meg hva! Nå måtte jeg bare kommentere! Jeg er en av maaaange som leser bloggen din hver eneste dag og føler med deg på godt og vondt. Du skriver svinbra, har sikkert enormt mye lesere og virker som en veldig gjennomtenkt og sympatisk dame som virkelig prøver å publisere good stuff for leserne! Derfor er det en damn shame at vi som lesere ikke gidder å ta oss 1minutt om ikke mindre og gi litt feedback. Jeg pleier som regel ikke kommentere fordi tja, har ingen god grunn. Men så tenkte jeg litt på det. Fy fela så kjipt det må være å skrive innlegg på innlegg og få så himla lite respons! Synes du er rå som faktisk gidder å fortsette selvom vi lesere har blitt litt slappere. Skjerpings!

    Svar fra Ida: hei! : ) Tusen takk, det var hyggelig at du tok deg tid til å kommentere. Setter veldig stor pris på det! Og ja, det er litt kjipt med lite respons, men man kan jo ikke regne med at folk syns at alt er like interessant heller, hehe. Stor klem til deg!

  • Leave a Reply