Hverdagsliv

ida i farta

14. mars 2012

Heiii, alle mine solstråler! Nå har jeg endelig landet i sofaen hjemme hos mor og far i Tønsberg. Skal jo fly fra Torp i morgen, så da er det jo heldig at jeg kan sove her og bli kjørt til flyplassen i tillegg. Gleder meg som en gal til å treffe Kristina i London i morgen, vi skal få det så gøy at ingen av oss sikkert aner… Mine partykontakter fra forrige jentetur står nærmest og venter på oss, så vi skal i hvert fall velge og vrake i morro!

Dagen i dag har vært så sykt travel. Jeg er ikke vant til å ha det travelt! Er vant til å ha en del å gjøre, men å ha rikelig med tid til å få utført oppgavene mine. I dag har jeg bare løpt, dratt meg i håret, vært sulten og prøvd cirka 100 klesplagg. Sistnevnte var veldig gøy, men jeg kan ikke si så mye mer om det enda. Men gleder meg til å fortelle, fo sho! For en bloggete ting å si.

Ikke en gang da min kjære kollega Belinda skulle knipse bilder av meg i dag, hadde jeg tid til å sitte stille. Da fikk jeg nemlig for meg at jeg skulle drasse med meg all baggasjen og sprinte til toget. Resultatet ga meg ikke all verdens selvtillit:

Krysser fingrene for at en engel sendt fra oven har ryddet kontorpulten min til jeg kommer tilbake, for det rakk jeg jammen ikke selv. Hint! Neida. Kan sikkert gjøre det selv når jeg er tilbake….. Nå skal jeg se på NAV med mamma og pappa, mens klærne romsterer i vaskemaskinen! <3

10 Comments

 • Reply Tina 14. mars 2012 at 21:22

  goood tur til london i morgen!! 😀

 • Reply Svanhild 14. mars 2012 at 22:04

  Uff, jeg blir bare flau av å se NAV. Det og Helt perfekt. Uffameg. Pute i fanget, for-å-si-det-sånn. Herlig tur til London forresten:)

 • Reply Thea 14. mars 2012 at 22:54

  Snus?:o hehe

 • Reply Aurora 14. mars 2012 at 22:55

  elsker trenchcoaten’ din! hvor er den kjøpt? god tur til london 🙂

  Svar fra Ida: HM:)

 • Reply Lene 14. mars 2012 at 22:55

  Eeey, snuser du igjen?;) gooood tur :):)

 • Reply therese kristina 15. mars 2012 at 01:00

  God tur! 🙂

 • Reply Astrid 15. mars 2012 at 09:48

  God Tur 😀 Ha en fantastisk flott tur, og kos deg masse 😀

 • Reply emma :-) 15. mars 2012 at 10:24

  Pene Ida, har du begynt å snuse igjen :p

 • Reply Carita 15. mars 2012 at 10:50

  Hei Ida 🙂 Har du en mail som jeg kan nå deg på? Har noen spørsmål til deg angående et arrangement jeg skal ha 🙂

  Svar fra Ida: ida@chills.no 🙂

 • Reply Linda 15. mars 2012 at 17:16

  Er jakken fra HM i år? Isåfall hvilken størrelse har du i den? Jeg har den også, men den var så UFATTELIG liten i armene.. så lurer på om det er mine armer som har blitt smellfeit over natten, eller om de faktisk er små i strl 😉

  ENJOY LONDON

  Svar fra Ida: jeg har str 38 🙂 Syns den er litt trang over brystet, hehe.

 • Leave a Reply