Hverdagsliv

det hender jeg sover litt for lenge

15. mars 2012

Er det mulig å forsove seg jævlig. Våknet i sjokk av at jeg lå og så på klokka, og så var det bare å kaste seg rundt, og gjøre alt det jeg utsatte å gjøre i går kveld. Skulle jo stå opp tidlig og gjøre alt sammen. HEHE.

Nå er jeg klar for avgang, min snille morfar skal kjøre meg til flyplassen. Sola skinner og himmelen er blå (i Tønsberg i hvert fall), så det ser ut til å bli en fantastisk dag. Så lenge hevelsen i ansiktet mitt går ned, jeg ser ut som katta mi – og hun er av rasen perser. Skjønner ikke hvorfor, men noen ganger våkner jeg bare hoven som en ballong. En allergi jeg ikke vet om, kanskje?

And off we go.

5 Comments

 • Reply Billig på nett 15. mars 2012 at 12:38

  Kjipt å forsove seg da, men greit at du rekker alt 😉

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 15. mars 2012 at 15:29

  Huffda! Nydelig er du uansett =) Kan da godt være at du har gnidd ansiktet ditt mye i puten for eksempel? 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes, Lizbethosnes.com

 • Reply Tina 15. mars 2012 at 16:04

  fin du! 🙂 bra stil har du og!

 • Reply Elisabeth 15. mars 2012 at 16:54

  Kan jo være hvis du bruker dun-puter (for eksempel) eller noe annet sånn i sengen som du ikke tåler. Søsteren min har sånn allergi, og da er det jo bare å bruke en annen pute. 🙂

 • Reply tonje 15. mars 2012 at 20:56

  du var sykt brun i fjeset i forhold til hendene dine, no offence. haha 🙂 hvilken sminke bruker du?

 • Leave a Reply