Hverdagsliv

caramel with ice cream

16. mars 2012

Del 2 av shoppingrunden ble like bra som den første! Vi er så slitne at jeg ikke har ord, så vi måtte fylle på drivstoff både på Starbucks og en italiensk restaurant. Uten mat og drikke, duger helten ikke!

Her ligger jeg og koser meg nå, i splitter ny pysj, med den nye veska mi og med en Sundae ice cream med EKSTRA mye karamell. NAM! At vi skal begynne å fikse oss for å dra ut nå virker som en fjern tanke…

3 Comments

 • Reply Silje 16. mars 2012 at 21:02

  Åh, savner england og london! Bodde i england et år da jeg tok andreåret på vgs der 🙂 anbefaler dere å spise på bella italia, da hvitløksbrødet og dessertene deres er noe av det jeg husker best fra tiden der borte 🙂 primark og top shop er alltid topp, og zara, river island og new look også har mye fint til en grei pris! Kos dere så mye!

 • Reply Marte 17. mars 2012 at 08:12

  Dere er så fine 🙂

 • Reply Fru Aadalen 17. mars 2012 at 09:34

  Åh! London!! Skal dit med ei venninne om 10 dager!! 🙂 Elsker London, er der flere ganger i året! 🙂

  http://www.frokenaadalensverden.com/search/label/london

 • Leave a Reply