Hverdagsliv

trenger du make up-råd?

16. mars 2012

Har dere fått med dere at Kicks og Esthetique nå tilbyr make up-rådgivning? Til og med 21. mars kan man få en halvtimes rådgivning for 250 kroner, og det er vel noe de fleste av oss kunne trengt.

Det er nok de færreste som egentlig er klar over hvilke farger og produkter som passer til deres utseende og hud. Veldig kjekt å få noen retningslinjer man kan følge! Og det beste av alt med dealen: alle som har en rådgivningstime får produkter til en verdi av 250 kroner på kjøpet!

I en make up- rådgiving vil kunden bli tatt igjennom det grunnleggende for hvordan kunden kan legge en perfekt make up, få tips og råd om hvilke farger de kler best og vise hvor lett de kan skape sin egen make up hver dag.  Det legges en lettere make up under rådgivningen.

PS. Kicks og Esthetique har slått seg sammen, for de som ikke har fått med seg det. //Reklame.

2 Comments

  • Reply ida 16. mars 2012 at 15:13

    fy fader for en ræva service man får på esthetique/kicks i sandvika. Gammel bitter dame med hvitt hår, som snakker til kundene sine som det skulle vært en krangel på barneskolen. De kommer ikke til å få en krone til av meg for å si det sånn.. værste jeg har vært med på!!

  • Reply stine 16. mars 2012 at 18:18

    Trodde det var vanlig og få hjelp med make-up når man handler. Synes det er meget spesielt at man må betale 250 kr for å få veiledning med tanke på sminke. Forventer virkelig å få hjelp til å finne riktig farge på foundation og produktinformasjon når jeg skal handle. Makan! Tvinges til å bruke 250 kr i butikken, rett og slett..

  • Leave a Reply