Hverdagsliv

welcome to paradise

20. mars 2012

I går var en spennende og annerledes dag – på mange måter. Jeg er så trøtt og sliten, at jeg aldri kommer i mål med dette blogginnlegget med mindre jeg skriver i punkter, så da gjør jeg det. Spennende og annerledes ting jeg gjorde i går:

1. Jeg skiftet klær offentlig. Midt i byen, liksom.

2. Jeg ble tatt sånn circa 3000 bilder av.

3. Jeg ble kjent med tre norske jenter som går under kategoriene glamourmodeller/nakenmodeller/Paradise Hotel-deltakere.

4. Jeg syns de var veldig veldig ålreite. HÆ HVA SA DU.

5. Jeg så på opptil flere nakenshoots/bikinishoots på stranda, og tenkte at mange menn sikkert ville vært i mine sko.

6. Jeg drakk for mye champagne på tom mage, og fortsatte med mørkebrune shots. Og så smalt det.

Søteste Camilla og jeg under middagen. Vi var de eneste som var supergira, og vi gledet oss oppriktig til å dra på byen med Paradise Hotel-deltakerne. Vi har enda ikke sett noe av årets sesong, men vi har jo hørt at det går villt for seg. Skuffelsen var derfor stor da både Iselin og Camilla B bestilte BRUS. Camilla og jeg bestemte oss derfor for å drikke for dem også, og du vet. Når du skal drikke for en PH-deltaker….

Etter god mat og drikke, travet vi avgårde på pub. Vi er blitt stamkunder (etter to dager) på en australsk pub som ligger i Las Ramblas. En svært hyggelig kjeller, og så serverer de jo Kangaroo Jump der. Camilla er en av de som er glad i å shotte, så vi andre kunne ikke være mindre kule. Angrer i dag.

Fant et bilde på kamereaet som beskriver kvelden i går ganske godt. Jeg er veldig glad for at vi har fri fra fotoshoots i dag!

<3

4 Comments

 • Reply Siv 20. mars 2012 at 19:59

  Hei vet du hvor Camilla har kjøpt sin ola jakke?

  Svar fra Ida: den har jeg kjøpt i London, men husker ikke på hvilken butikk 🙂 Kan sjekke i morgen.

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 20. mars 2012 at 22:48

  Jeg er sikker på at dette virkelig er en uforglemmelig opplevelse! 🙂

  Lizbeth Osnes – Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Sanna Natalie 22. mars 2012 at 19:21

  Kjempe fine øredobber. Hvor har du kjøpt de? 🙂

  Svar fra Ida: 20 kroner på Primark!

 • Reply e-commerce 12. mars 2024 at 19:27

  Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you been running a blog
  for? you made running a blog look easy. The entire glance of your website is great,
  as neatly as the content material! You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply