Hverdagsliv

ladies in white

25. mars 2012

I går hadde jeg i utgangspunktet en ganske kjip dag, og det fristet egentlig mest å ligge i pysjen og se på TV. Men venninner, vet dere. Pussig greie. De tvang meg inn i kjolen, lagde mat og sørget for at glasset mitt hele tiden var fullt. Og så tok det jo ikke lang tid før humøret var på topp, og vi skulle ut og ha smerter i beina (det vil si; høye hæler).

Når jeg ser på bildene i dag, gremmes jeg. Vi var kledd i hvitt alle sammen. Og det var så absolutt ikke planlagt. Jævla Sensation White.

Men gøy var det, da!

HAHAHAHA!

Etter et par svært dyre taxiturer, sverget vi til en trikketur. Er så hyggelig å ta trikk med litt innabords, man får alltid så mange nye venner. Tror man.

Og så må jeg jo bare takke verdens beste bloggleser som kom bort med en flaske champagne, og gikk sin vei igjen. Jeg er smigret! Hva skulle jeg gjort uten dere lesere… Kanskje hatt litt mindre vondt i hodet i dag?

3 Comments

 • Reply Adriane 26. mars 2012 at 12:46

  Fine jenter 🙂

 • Reply Mette 26. mars 2012 at 20:10

  Fin og interessant blogg du har!:) Men blogger du ikke hver dag?

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 26. mars 2012 at 20:38

  Så koselig det så ut =)

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Leave a Reply