Hverdagsliv

ida wulff

26. mars 2012

I går drakk vi champagne på et sykt fancy utested. Nå sitter jeg på kontoret og drikker kaffe. I dag har jeg kjøpt meg ny veske. I morgen drar jeg til varmere strøk. Etterpå skal jeg på kafè med en venninne og spise cæsarsalat mens vi snakker om livet og gutter og sminke. Jeg eeeelsker sminke.

Er det sånn det føles å lese bloggen min? Jeg sitter og blar side opp og side ned, og dette våset er alt jeg finner. Og så kjenner jeg at jeg blir overrasket, for jeg har jo aldri følt og tenkt så mye i hele mitt liv, som det jeg gjør nå.

Jeg kjenner meg ikke igjen i alt dette tullet. Men det er visst bare alt det jeg går og gjør, mens hodet er et helt annet sted.

Sorry, ass. Føler nesten at jeg gjør narr av dere lesere ved å poste alt det faenskapet om hvor mange kaffekopper jeg har badet tunga mi i, og hvor mange fancy cæsarsalater jeg har slukt.

Ville bare si at jeg fortsatt er inni her, et eller annet sted!

Tilbake til å fortelle hva jeg gjør: akkurat nå ligger jeg på sofaen, og skal straks spise Grandiosa med ketchup. Det har jeg ikke turt å gjøre på et halvt år, fordi alle rundt meg enten er, eller later som om de er SÅ sinnsykt sunne. Folka rundt meg gir meg angst for å spise, og de kan suge meg hardt akkurat i kveld.

NATTA <3

35 Comments

 • Reply Therese S 26. mars 2012 at 21:58

  Digger deg Ida! Det er poster som denne som viser hvor fantastisk du faktisk er til å skrive virkelig gode tekster 😀 (og hvor kul du er selvfølgelig ;))

 • Reply Malin 26. mars 2012 at 22:16

  Enig! Derfor har jeg nettopp spist…..ikke èn men TO burgere, og ja- med dressing. Og drikker rødvin. Vill i fletta! Så fortsett.. I like it! Du ser jo ut som flotteste Ida, så ikke stress med det. Fining.

 • Reply therese kristina 26. mars 2012 at 22:26

  Grandiosa med ketchup er faktisk VELDIG godt!
  Og eg lese absolutt ikkje bloggen din sånn. Kanskje eg lese litt mellom linjene, men eg synst du er en av dei bedre bloggarane. Som tør å skrive frå levra, men samtidig kan unne deg godt i livet.

 • Reply Oda 26. mars 2012 at 22:27

  Tommel opp, Ida. Lest bloggen din mer eller mindre daglig i over to år nå, og kommer til å fortsette med nettopp det. Stå på videre 🙂

 • Reply ane 26. mars 2012 at 22:31

  vet du har så mye mer inni deg, og ville gledelig lest litt om det også! 🙂 men skjønner jo at det ikke er alt som egner seg å poste. wow. det er sykt å tenke på at jeg har fulgt livet ditt på en blogg helt siden du var på min alder, gikk i 2 på vgs. føler meg som den stalkeren når jeg tenker over det. menmen. ha en fin kveld, søte deg! 🙂

 • Reply Mari 26. mars 2012 at 22:44

  spsis grandis med god samvittighet, og kos deg!! 🙂

 • Reply Julie 26. mars 2012 at 22:44

  Googlet med selv i dag og fant denne: http://video.blogg.no/12194 av en eller annen grunn! Hahah, ler og ler og ler 🙂 Hvis det er sånn at du mangler inspirasjon kan du jo kanskje se på denne og.. ja, bli inspirert! hahah:) Stå på Ida, du har det i deg <3

 • Reply TK 26. mars 2012 at 22:57

  Grandiosa har nøkkelhullmerket, så nyyyt i vei 😉

 • Reply Hei 26. mars 2012 at 23:11

  Du er faen best

 • Reply Silje 26. mars 2012 at 23:18

  ja, det er blitt slikt at det er champagne, kaffe osv som er blitt skrevet mye om.
  Savner de dype innleggene imellom alt det «overfladiske» , de innleggene som setter ting i litt perspektiv eller får en til å tenke over ting. Hvis du skjønner hva jeg mener?
  Men flink er du Ida 🙂 stå på!

 • Reply M 26. mars 2012 at 23:25

  Du er rå, Ida! Selv når du bare skriver om kaffe, cæsarsalat og sminke :))

 • Reply Ingrid 26. mars 2012 at 23:51

  De bare later som.

 • Reply Jules 27. mars 2012 at 01:08

  Fine Ida:) Godt å høre at du ikke er borte!

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 27. mars 2012 at 01:25

  Jeg digger deg jeg, Ida 🙂 Bloggen din kan nok virke slik, men når du en gang iblant kommer med et dypere innlegg, blir det verdt det =)

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Marte 27. mars 2012 at 05:32

  Dette er den Ida vi liker å lese bloggen til. Godt å lese at du fortsatt er der inne et sted!!

 • Reply Ingvild 27. mars 2012 at 06:51

  Nå ble jeg glad for at jeg trykket innom bloggen din, har vel ikke lest den på et år eller så. Da jeg leste det første avsnittet så tenkte jeg at du skulle gjøre alt det der, med champagnen og utenlsndsreisen, på en gang, ikke noe mer spørsmålstegn ved dèt liksom.
  Så da var det jo fint å lese om grandiosaen og ketchupen! Kanskje jeg stikker innom igjen:)

 • Reply Hanne 27. mars 2012 at 07:52

  Hehe, du er herlig! Rett og slett fordi du TØR å være deg selv. Og ja, i blant skriver du sånne innlegg. MEN, du har en Ida-Wulf-touch på det hele, og da blir det ikke kvalmt å lese det. Du er deg selv, og du er ikke fake, og det er det som gjør at det er gøy å følge med på bloggen! Hilsen Hanne, ikke fast leser, men mer en skippertaksperson!

 • Reply IdaPida 27. mars 2012 at 08:13

  Jeg liker ræ! 🙂 Spis så mye cæsarsalat du vil, for å skrive litt hver dag er bedre enn en politisk greie i måneden (hvis det var det du tenkte på) Du er bra som du er, kjære navnesøster! Du trenger ikke redde verden for at vi skal skjønne det. Ha en fabeltastisk dag!

 • Reply Marita Ø 27. mars 2012 at 10:47

  Syns så absolutt ikke at bloggen din er eller virker slik! Du er en av mine få fastlesende bloggere som jeg virkelig orker å følge med på hver eneste dag, opptil flere ganger om dagen. Syns du virker ekte – og dette innlegget bare beviser det! Hvorfor ikke spise grandis om man vil da vel? Selv proppet jeg i meg 4 (!) kanelboller i går, fordi jeg hadde lyst på det! Liker at du er ærlig og snakker fra hjertet av og til 🙂 Vi har så godt av sånne som deg, blir så sliten av å lese om BARE trening, kosthold og sommerkroppen 2012!

  Sånn – da fikk jeg sagt det! 🙂 Ha en fin dag, Ida!

 • Reply S 27. mars 2012 at 11:38

  Leser bloggen din uansett 😉 Men det går jo an å dele mer av deg selv ved å være mer personlig hvis du og andre føler bloggen din blir for distansert fra hva som egentlig foregår i livet ditt. Det er stor forskjell på å være personlig og privat 🙂 Personlig håper jeg du i fremtiden vil skrive mer om den vonde tiden din. Det høres sikkert veldig idiotisk ut og be om noe sånt, men jeg har gått gjennom det samme selv, og er veldig opptatt av å advare jenter mot personer som «ødelegger» deg/vise andre at man ikke er alene dersom man går gjennom noe slikt. Klem

 • Reply N 27. mars 2012 at 13:50

  Har fulgt bloggen din nesten heilt siden begynnelsen, og det at du kanskje ikkje føle for å legge ut dine djupaste tankar på bloggen kvar einaste dag kjem ikkje til å få meg til å slutta med det 🙂 Synest nettopp det er kombinasjonen av usaklegheit, sminke, klede, reiser og personlegheiten din som gjer bloggen din til nettopp det den er. Stå på 😉

 • Reply Kine 27. mars 2012 at 14:25

  Jeg komenterer sånn aldri bloggen din, men jeg har fulgt deg i lange tider nå føles det som. Uansett, jeg syns bloggingen din er mye bedre nå enn den var før og jeg liker å lese om alt du gjør. Blir selvfølgelig glad når det i ny og ne kommer ett innlegg om de finurlige, morsomme, seriøse og spennende tankene dine. Men du virker bare utrolig bra og jeg tenker ofte at jeg skulle hatt en venninne som Ida Wulff 🙂

 • Reply Karen 27. mars 2012 at 14:30

  Det er vel ikke alltid hva du skriver som er interessant, men heller hvordan du skriver det. 😉

 • Reply Christina 27. mars 2012 at 14:49

  Ja. Det er akkurat sånn det er. Dessverre. Veit du har hjerne der inne likevel. 🙂

 • Reply ia 27. mars 2012 at 15:58

  Alle blogger blir slik til tider. Alternativet er at du bare poster de bra innleggene, og da blir det oppdateringer annehver uke. Så like greit å fylle tomrommene mellom de jævlig bra med fjas, jeg leser det uansett! Og når du poster et av de skikkelig bra så tenker vi jo alle; dette er hvorfor jeg leser denne bloggen! Så stå på. Jeg har ikke tenkt til å slutte å lese; har fulgt med siden f.b.b. (før Benjaminbruddet, haha), og kan si med andre lesere i ryggen at vi digger deg!

 • Reply Lisa 27. mars 2012 at 16:33

  Det er en viss annen toppblogger som skriver slik som det. Skal la være å nevne navn siden hun er din venninne :p Det er jo greit å ha noen sånne innlegg innimellom, og det har du kanskje, men du skriver mye bra også.

 • Reply Christine 27. mars 2012 at 17:11

  LIKER LIKER LIKER LIKER LIKER!!! Det avsnittet er noe jeg også føler og tror, for en verden vi lever i… Er ikke rart at mange rømmer til syden, men ikke engang der kan man slappe helt av for da viser man automatisk mer hud! Skulle ønske man kunne vokse opp og leve i en verden hvor man skulle elske kroppen sin og trene regelmessig for at det er sunt for kroppen, ikke fordi det var om å gjøre å se mest senete og beinete ut.

 • Reply tina 27. mars 2012 at 19:24

  du ser så bra ut uansett ida, så bare spis en grandiosa eller to med GOD samvittihget!! 🙂

 • Reply Kari-Kråke 27. mars 2012 at 20:34

  You go girl!!!

 • Reply Elin 27. mars 2012 at 22:09

  Herlig, Ida. Stol på deg selv, du.

 • Reply julie 28. mars 2012 at 13:32

  hahaha du e best

 • Reply Maren 28. mars 2012 at 19:15

  Jeg digger deg!

 • Reply Janne 31. mars 2012 at 20:13

  Jeg ser ikke på Paradise, men se hva google fant for meg: http://dollaaalexandratheprincess.blogg.no/

  Fantastisk.

 • Reply Charlotte E 2. april 2012 at 21:31

  Selvom jeg ikke er flink å kommentere, så har jeg lest bloggen din siden videregående. At bloggen din er ensformig, det syns jeg ikke, for selvom du gjør vanlige jenteting så skriver du om det på en kul måte! Jeg husker at det var sarkasmen din som skilte seg ut fra de andre på blogg.no i den tiden. Jeg syns rett og slett det er spennende å høre om din farting fra by til by og land til land, med spennende prosjekter og masse fine klær! Keep on writing, i’ll keep reading;)

 • Reply Frida 3. april 2012 at 18:14

  Jeg synes ikke det er sånn du framstiller deg selv på bloggen din om dagen, jeg hadde egentlig ikke tenkt på det før nå engang. Er vel mer sånn at jeg blir sur på livet for at dere i Oslo-området leker sommer mens her har vi våt snø opp til ankelene og det blir bare verre og verre for hvert et minutt som går. Snufs snufs, surk surk. I alle fall… Håper det går bra, Ida! ?

 • Leave a Reply