Hverdagsliv

speil, speil på veggen der…

27. mars 2012

… Hvem er trøttest i landet her? Jeg strekker armene høyt i været og roper; JEG, JEG, JEG! For herregud, så trøtt jeg er. Og nå er jeg hjemme i Tønsberg for å få ro i sjelen, det føles nesten ut som om jeg ikke slapper ordentlig av når jeg er i Oslo. Jeg elsker Oslo-byen min over alle byer i hele landet, blant annet fordi den lever. Men problemet er bare at… Den lever. Hele tiden.

Så jeg må innrømme at det er deilig å kunne rømme til Tønsberg, hjem til verdens beste mamma, pappa og lillebror. I dag har vi sittet på terrassen og myst mot sola, spist god og sunn mat, og jeg har tilbragt evigheter på favorittbadet mitt, hvor jeg har vasket klær og hatt hjemmespa. Nå er jeg ren og «pen» fra topp til tå, og er veldig klar for å legge meg i min gigantiske dobbeltseng og SOVE. Ansiktet mitt bærer preg av noen slitsomme uker, jeg er sliten både i hode og kropp.

Våkner forhåpentligvis opp med et friskere ansikt i morgen tidlig, klar for en ny dag og nye utfordringer med gjengen på kontoret. Og så krysser jeg fingrene for like fint sommervær som vi hadde i dag!

God natt, mine fine lesere <3

6 Comments

 • Reply Ragnhild Iversen 28. mars 2012 at 00:26

  Hehe, skjønner hva du mener!! : ))

  sov godt!:)

  R

 • Reply therese kristina 28. mars 2012 at 00:59

  Håpe du får slappa skikkelig av 🙂

 • Reply Oda 28. mars 2012 at 08:30

  hvor mye penger bruker du egentlig på å komme deg på jobb hver dag? er det ikke ganske dyrt å ta toget helt fra tønsberg til drammen hver dag? og hvor lang tid tar det ? 😀

  Svar fra Ida: Fra Oslo betaler jeg 97 kroner hver vei, og fra Tønsberg betaler jeg 136 hver vei.. Så det blir noen tusenlapper i måneden ja. Må ta meg sammen og kjøpe månedskort!

 • Reply Victoria Madeleine 28. mars 2012 at 10:49

  Jeg bor i Tønsberg, og er så avhengig av den deilige stillheten hvertfall på natten.
  Jeg kan se for meg at det er mye mer liv i Oslo, men som du nevner så sover byen aldri.

  Du får kanskje sjokk nå, men jeg har faktisk ikke vært i Oslo sentrum siden jeg var 10 år. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg har bare ikke hatt noen spesiell interesse av å dra dit =p

  Får håpe du får hvilt ordentlig ut og kost deg masse med familien 🙂
  PS! Er så nysgjerrig på hva du tok bilder for i Barcelona!!

 • Reply Hanne 28. mars 2012 at 10:59

  Hverken hode eller kropp har godt av å bli såå slitne! Så sov godt, få skjønnhetssøvnen din og våkne klar for nye tak! =)

 • Reply Tina 30. mars 2012 at 16:27

  Hei Ida 🙂

  Kjempe søt den toppen din. Hvor den er fra?

  Svar fra Ida: den er fra Bik Bok 🙂

 • Leave a Reply