Hverdagsliv

bambi eyes

28. mars 2012

Startet denne uken med en aldri så liten oppussing hos Neglhuset. Både negler og vipper trengte en liten oppfriskning, og etter to timer var alt på plass. Gotta love it!

Dere får ikke så bra vipper andre steder i byen, så det er egentlig bare å glemme det. Har sett mye rart, for å si det sånn…

Hade mascara, hei bambivipper. For dere som syns det er litt for dyrt med vippeextensions (1700,-), har Neglhuset nå rabatt for dere som går til lærling. Bestiller dere denne uken koster det 700,-, men vær raske, for det blir dyrere for hver uke som går! Går man til lærling må man regne med at det kan ta rundt 3 timer å sette på vipper. Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time. Husk at det er 24 timers avbestillingsfrist. Dette er reklame for Neglhuset!

14 Comments

 • Reply Line 28. mars 2012 at 15:03

  Klarer visst aldri å bestemme meg jeg, men for 700 kr er det løp og kjøp – blir resultatet like bra med lærling? 🙂
  Takk for svar 🙂

  Svar fra Ida: aldri prøvd, men de lar deg nok ikke gå før du er fornøyd! 😉

 • Reply Line 28. mars 2012 at 15:07

  Never mind, bestilte time nå 🙂 *biterpåallreklame* Takk!

 • Reply Anita 28. mars 2012 at 15:32

  Flotte vipper! Syntetisk eller hår?

  Tok extantions sist jeg var i London og de var ikke mye å skryte av 🙁 Jeg har et ganske viltert hår og det hang seg opp i vippene hele tiden ( plastic fantasic vipper) til slutt klarte jeg å rive av både de og mine egne vipper ( pga håret :S )

  Svar fra Ida: disse vippene er av mink..

 • Reply Kristine B 28. mars 2012 at 15:47

  Husket du å spørre om de visste om noen andre gode steder i landet som setter på vipper? 🙂

 • Reply Carina 28. mars 2012 at 15:49

  Kan man bruke sminke og vanlig sminkefjerner på vippeextensions?

  Svar fra Ida: bruker ikke mascara på de før det begynner å bli «tynt med vipper». Og da dusjer jeg bare bort mascaraen i dusjen.

 • Reply Kine 28. mars 2012 at 19:06

  Jeg syns det er så kjipt at alle de gode tipsene dere bloggere legger ut er om ting andre steder enn der jeg bor.. du kommer alltid med så masse fine tips, men det er liksom litt langt for meg å dra fra stavanger til oslo for å bli fresh 😛 haha. Så hvis du noen gang er i stavanger å tester noe så si ifra 🙂

 • Reply Marita 29. mars 2012 at 01:59

  då e me to Kine

 • Reply Marte 29. mars 2012 at 10:38

  Åå, så fint det ble 😀

 • Reply marte pedersen 29. mars 2012 at 14:15

  hvor lenge holder vippene til det begynner å se pjuskete ut? tåler de sol og bad om man reiser til varmere strøk? jeg har ganske korte og tynne vipper som er litt sånn all over the place, blir det da fint å sette på vipper på de vippene som liksom går nedover og sidelengs? er det jeg er litt redd for. og at jeg skal miste de med en gang om jeg skulle gnidd meg i øynene

  Svar fra Ida: mine holder i ca 6 uker før det begynner å bli pjuskete. Det varierer fra person til person, da. Da jeg var en uke i Egypt, satt de helt fint på når jeg kom hjem også, så det hadde ikke noe å si.

 • Reply line 29. mars 2012 at 15:54

  Hei!
  Jeg skal til oslo en helg i mai og tenker og ta vippe- extansions da. Jeg bor på vestlandet til vanlig. Er jeg nødt til å få fjernet restene av vippene etter noen uker, eller faller alt av av seg selv? (i og med at jeg ikke har mulighet til å få fyllt på dem hvis du skjønner)
  Håper du svarer meg 🙂 Ha en herlig dag!

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Du trenger ikke å fjerne vippene, de faller jo av etterhvert. Det jeg gjør hvis det begynner å bli lite vipper etter sånn 5-6 uker, er at jeg bruker mascara. Da fyller man med sine egne vipper, og det ser nesten like bra ut!

 • Reply N 29. mars 2012 at 16:46

  Kjempefine vipper! Men det er nok ikke for meg. Jeg har fra naturens side lange og mange vipper, men savnet etter sminkefjerner ville blitt for stort da jeg bruker veldig mye vannfast, eller svært holdbar eyeliner og øyenskygger 🙂

  Svar fra Ida: lucky you! 🙂

 • Reply Elena 29. mars 2012 at 17:04

  Blæh, om jeg bare hadde bodd i Oslo. Det å kunne ha gått til en lærling for den prisen hadde vært midt i blinken for meg. Vippene dine ble helt fantastiske Ida!

 • Reply Elena 29. mars 2012 at 17:05

  Haha, jeg sier det samme som Kine!

 • Reply Silje 1. april 2012 at 16:20

  Mister du ikke mye av dine egne vipper? Har et par venninner som nesten ikke hadde noen vipper igjen etterpå.. Har du noe erfaring med dette?

  Svar fra Ida: har nå gjort dette i 1,5 år, og har ikke merket noe til at jeg mister vipper, nei!

 • Leave a Reply