Hverdagsliv

oppdragelse

29. mars 2012

HAHAHA. Bella er så trøtt at hun så vidt klarer å ha ett øye åpent, men hun skal absolutt sitte på fanget til mammaen sin, under dyna, og følge med på hva som skjer på skjermen. Så nå tenkte jeg å sette på dagens episode med Paradise Hotel. Viktig å fòre barna sine med nyttig og samfunnsengasjert underholdning.

5 Comments

 • Reply Leah 30. mars 2012 at 02:25

  Hihi så søøt!

 • Reply sfdjk 30. mars 2012 at 11:20

  hahahha søteste!

 • Reply Ane 30. mars 2012 at 11:47

  Hei Ida! Har følget med på bloggen din lenge, så har jeg bare et spørsmål. Skal til Los Angeles på språkreise til sommeren, husker at du også var der. Hvordan var det å gå ut i USA når man er under 21? Fikk du lov å være med på alt? Var de strenge osv. Nogen tips du har til ei shoppinglad jente skal gleder seg en hel del til å reise!

  Håper du har tid til å svare 😀

  Svar fra Ida: Hei Ane! Så gøy, da! 🙂 Jeg var ikke så mye ute, var vel sånn cirka to ganger på en måned. Men kunne sikkert vært mer om jeg var keen, jeg er bare veldig pysete på å bruke fake leg og sånt, så det nektet jeg å gjøre. Når jeg var på utested, kom jeg inn fordi jeg ble kjent med folk som jobbet der, så vi ble ikke spurt om legitimasjon. Men jeg vet at studentene pleide å leie «partybuss» og kjøre inn til Hollywood, og så visste de vel om noen steder de kom inn der. Du får nesten bare prøve å henge deg på de riktige folka, eller ha et bra fake leg. Ikke at jeg oppfordrer til det… Hehe. Lykke til 😉

 • Reply Stine 30. mars 2012 at 16:35

  Så søt =)

 • Reply dobry sklep 10. mars 2024 at 01:27

  Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever
  been running a blog for? you make running a blog glance easy.
  The full glance of your web site is great, as well as the
  content material! You can see similar here dobry sklep

 • Leave a Reply