Hverdagsliv

pilot

29. mars 2012

I dag har Christopher og jeg vært i Frognerparken med noen veldig ålreite mennesker, og filmet en pilot til et sånt superhemmelig prosjekt. Er det ikke kjedelig at alt som skjer rundt blogging skal være hjemmelig?! Jeg vil mer enn gjerne fortelle, men det kan jeg ikke gjøre helt enda. Vi har i hvert fall kost oss og ledd til krampa har tatt oss i dag, vi har til og med spilt badminton! Det var ikke Christopher særlig flink til, tror han trenger briller…

Frognerparken er så vakker, og til tross for vind og litt duskregn, merker jeg virkelig at sommeren er på vei. Frognerparken er et av mine favorittsteder å være om sommeren.

Dreamteam <3

«Hepp hepp» er herved kodeordet for manushjelp.

Dramatisk, eller bare kald?

Badminton-kløna og kameramann.

Er dere forresten klar over hvor skummelt det er å ha på seg mygg? Altså, en trådløs mikrofon på jakkekragen. Herregud. Det gikk jo et stakkars menneske rundt med headset på hodet og hørte på alt som ble sagt. Kan beskrive følelsen som en heftig fylleangst, jeg prater ofte uten å tenke først. Og uten å tenke over det etterpå…

High five for en dritbra dag! Nå har jeg endelig kommet meg til Tønsberg igjen, nå skal familien samles i sofakroken for å nyte et par timer med heftig humor; Torsdag kveld fra Nydalen og Nårje!

4 Comments

 • Reply Bianca 30. mars 2012 at 00:04

  Nice! =D

 • Reply jenlen 30. mars 2012 at 21:25

  så fina bilder 🙂

 • Reply Karoline 31. mars 2012 at 13:26

  For et fint antrekk du hadde på deg!

 • Reply Iselin 3. april 2012 at 11:50

  Hei !:)
  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om Barcelona? Om shopping osv. En liten ida-guide. Skal til Barcelona selv i Juni.

  Klem fra fast leser

  Svar fra Ida: Hei! Jeg var i Barcelona i jobb-sammenheng, og shoppet ikke så mye som en eneste sko der! Så jeg er dessverre ikke mye til hjelp :/ Men gooood tur!! 🙂

 • Leave a Reply