Hverdagsliv

sender deg en melding kvart på tre

29. mars 2012

Hva er det med gutter, og det å sende meldinger når klokka blir 3 på natta? Det slår aldri feil. Sitter på et utested, skåler med venninner, kjenner at kroppen er trøtt, og at jeg ville betalt en dyr sum for å kunne knipse med fingeren, og ende opp under dyna helt uten videre. Klokka blir 02.59, jeg trekker pusten dypt, fisker fram telefonen fra veska, teller til 60, og så skjer det. PI-PING. PI-PING.

Komplimenter, stavelser uten mening, sære invitasjoner. Og det er flere av dem. Og aldri om jeg har takket ja til en eneste en av dem. Hva tror folk egentlig? Jeg vil jo gifte meg, male gjerdet i hagen og trille barnevogn. Ikke bedrive walk of shame og leke tøs. Så takk, men ellers takk.

Flere som har gleden av å få kvart-på-tre-SMS’er? Faller dere noen gang for «»»»fristelsen»»»»?

17 Comments

 • Reply Stine 29. mars 2012 at 12:20

  Ikke bare sms det skjer på. De kommer også bortover på utestedene rundt den tiden. Det verste er jo at når man f.eks. sier at man har kjæreste, så kunne man like gjerne sagt «jeg er sykt gira på å bli med deg hjem», man får jo samme respons. «Men kjæresten din er ikke her, så..?» eller «Er det ikke lov til å bli venner?» – ja, for det er VENNER du vil skaffe deg kl kvart på stengetid?!

 • Reply Anniken 29. mars 2012 at 12:26

  Oh, yes. Har en «kamerat» som kun tar kontakt natt til lørdag og natt til søndag. Men kan vel bare skylde på meg selv fordi jeg falt for fristelsen en natt for lenge siden, og han gir ikke opp tanken på en rematch..

 • Reply ElisabethH 29. mars 2012 at 12:41

  Hahaha JA – og det er så tragisk. Spesielt en som prøver seg på det der ca annenhver helg. Jeg nekter å falle for det! Venninnen min derimot, blir supersjarmert hver gang det skjer, haha. Men – så går ikke hun rundt med håp om å finne Mr. Right heller da, hun orker ikke tanken på å ha kjæreste – så da blir det kanskje litt annerledes….

 • Reply Angelica 29. mars 2012 at 12:48

  Haha ja. Får nok ikke like meldinger, som deg, men ja og ja

 • Reply Martine 29. mars 2012 at 13:42

  Haha, ja.. Tror både jeg og alle venninnene mine får disse meldingene. Har kanskje falt for 1-2 av eksen, men aldri av de andre toskene… Nei, fysj. De er domme, alle sammen.

 • Reply eva 29. mars 2012 at 14:03

  jeg er 28år gift har malt gjerdet hvitt og lagd barn….og det livet jeg har nå skal jeg ha resten av livet…jeg skulle ønske jeg lekte tøs fram til jeg ble jaffal 30år og svart på flere sånne invitasjoner og galnet meg litt mere før jeg slo meg til ro med A4livet…svar,ha det gøy,A4 kommer fortere enn du aner og blir sånn til du er 90år..

 • Reply Belinda Jakobsen 29. mars 2012 at 14:18

  Jeg får ikke, jeg sender. Serr.

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 29. mars 2012 at 14:57

  Haha, uffameg! Blir noen slike i helgene, ja! Men nei, ikke sjanse at jeg faller for noen «fristelse» der 🙂

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Cecilie .. 29. mars 2012 at 15:14

  Skal ærlig innrømme at jeg gjør det ja, men det er kun 1 person som klarer det.
  Men etter dette innlegget ditt fikk du fram hvor latterlig det faktisk er, så nå er det stopp!
  Takk!

 • Reply Tine B. 29. mars 2012 at 16:44

  Haha, det der er så utrolig typisk! Kjenner altfor godt til det. Faller sjelden for fristelsen, men jeg er ikke så prektig at jeg kan si det aldri har skjedd 😛

 • Reply Lene 29. mars 2012 at 17:01

  haha ler meg i hjel av innlegget! 😀

 • Reply therese kristina 29. mars 2012 at 20:21

  Hahah 😀

 • Reply karoline 29. mars 2012 at 21:52

  Jeg pleier og skrive:at jeg ikke gidder og være ti på tre jenta di!

 • Reply Hege 30. mars 2012 at 09:15

  Jeg er den som pleier å sende den meldingen 🙂

 • Reply Julianne 31. mars 2012 at 16:22

  Nå fikk jeg en liten oppvekker! Jeg bor i en liten by og det er ikke mange gutter og velge mellom her akurat, jeg har holdt på i nærmere et år med en fyr som kun kontakter meg på lørdager, noenganger kommer han innom jobben min for å si hei men det er sjeldent. Jeg liker han jo og vi har det veldig gøy og fint når vi er sammen ( på lørdager etter klokken 02- søndager rundt klokken 17.. ) Jeg har nektet å innse at han faktisk bare bruker meg, og heller tenkt at han er litt rar og vrang. Men nå ser jeg jo at dette er en sport gutter driver med. I natt slår jeg av telefonen.

 • Reply Ragnhild 2. april 2012 at 12:48

  jeg har tenkt på dette innlegget en stund, måtte fordøye det litt! men da jeg sjekket noen meldinger fra noen dager siden oppdaget jeg hvor mange meldinger jeg har fått i 2-3 tiden.. konsekvent fredager og lørdager!

 • Reply Christine 3. april 2012 at 10:57

  Slike «kvart-på-tre-SMSer» er ikke særlig fristende…. Jeg er 17 år, og har fått SMSer og anrop midt på natta av en voksen mann (26), og det var rett og slett kvalmt.

 • Leave a Reply