Hverdagsliv

chillin with my baby

30. mars 2012

Det beste med å være hjemme (nå som mamma og pappa har reist på ferie), er at jeg kan kose med bebisen min, Bella. Det er trist å ikke ha henne i hverdagen sin, men sånn blir det når hun er årsaken til at samboer’n hovner opp som en ballong.

Men i dag ringte banken, wohooo! Så førstkommende uke skal jeg på møte for å finne ut hvor mye lån jeg kan ta opp til å kjøpe leilighet. Jeg har vært ganske flink til å sette penger på sparekonto i det siste, så nå er egen leilighet innenfor rekkevidde. Selv om jeg syns det er veldig hyggelig å bo med en av mine beste venninner, gleder jeg meg stort til å få mitt helt eget sted. Som jeg eier!

Og når den tid kommer, flytter Bella så klart inn med meg igjen <3

7 Comments

 • Reply nikk 30. mars 2012 at 19:37

  Du er nydelig! Rett som det er 🙂

 • Reply miss jones 31. mars 2012 at 01:26

  skjønner deg godt! jeg hadde ikke klart meg uten mine i hverdagen!

 • Reply Tone 31. mars 2012 at 14:20

  Kjenner at jeg får litt brekninger av tanken på at du har tjent opp startkapital til leilighet med denne dølle bloggen … Bah

 • Reply Amanda 1. april 2012 at 10:34

  Takk for fine innlegg i det siste, mye kos å lese 🙂

  Jeg bare lurer på hvordan du kan få gjort noen sparing til leilighet hvis du brukte 30 000,- på klær i London ..? 😮

 • Reply Sofies closet 1. april 2012 at 13:44

  Åh, hvor er hun sød! Jeg har selv to katte, som også pt. bor hos mine forældre.

  Kig gerne en tur forbi min blog og deltag hellere end gerne i min give-away.
  http://www.sofiescloset.dk

 • Reply Sofies closet 1. april 2012 at 13:44

  Åh, hvor er hun sød! Jeg har selv to katte, som også pt. bor hos mine forældre.

  Kig gerne en tur forbi min blog og deltag hellere end gerne i min give-away.
  http://www.sofiescloset.dk

 • Reply Kamuflirt 2. april 2012 at 10:35

  🙂

 • Leave a Reply