Hverdagsliv

god morgen fra tønsberg

30. mars 2012

Gooood morgen! Sola skinner som en helt her i Tønsberg, og for deres del håper jeg den gjør det i resten av landet også. Jeg har fri fra jobben i dag, og har sovet helt til jeg våknet av meg selv. DEILIG! Det trengte jeg virkelig. Er ingen tvil om at jeg ble uthvilt av å være her i Tønsberg. I går sa sjefen; jeg ser på øynene dine at du er helt «frisk» nå, flytt hjem til mor, du. Jeg bare; tommel opp, men jeg kommer nok ikke til å flytte hjem igjen i en alder av snart 22.

I dag har mamma og pappa dratt til leiligheten i Spania, så lillebror og jeg er alene hjemme. Så jeg skal være her litt for å «passe på huset». Hvilket betyr at jeg skal passe på at Lasse ikke har ville fester eller lager riper i parketten. Men akkurat det å passe på huset, får bli lillebror sin oppgave, er jo han som er kamphunden av oss.

Når jeg er hjemme, må lillebror og jeg dele bad. Vi regjerer på det beste badet, men har hele veien hatt en kamp om makt og  tid…. Et tegn på at vi nå er blitt voksne: vi har sluttet å dytte og rope til hverandre om morgenen. FRAMSKRITT! Haha.

Ønsker alle en strålende dag <3

PS. Det var ikke sol….. Hadde ikke stått opp, og så det så virkelig ut som det var strålende solskinn gjennom gardinene. For en skuffelse!

6 Comments

 • Reply Kristin 30. mars 2012 at 13:19

  sol i tønsberg?
  Hvilken tønsberg er du i? jeg er i tønsberg, ingen sol her!!

 • Reply anonym 30. mars 2012 at 14:42

  Hvor gammel er han? Utrolig kjekk! 🙂

  Svar fra Ida: Hehe… Blir 18 i år.

 • Reply Bendik Støkkan 30. mars 2012 at 17:04

  IKKE sol i Trondheim. Men, dere hadde ikke sol heller, så. Haha, kjipt.

 • Reply ane 30. mars 2012 at 19:47

  Broren din er nesten grunn nok i seg selv til å flytte til Tønnsberg! KJEKK!

 • Reply Ida 31. mars 2012 at 00:47

  Kan ikke du poste videobloggen som broren din spilte inn for leenge siden? Der han immiterte lars tangen? dør av latter!!

 • Reply Malin 31. mars 2012 at 10:47

  Man ser lett at et godt utseende ligger i familien 🙂

 • Leave a Reply