Hverdagsliv

fresht

1. april 2012

Hei! Da er jeg tilbake som «barnevakt» i Tønsberg, etter to flotte og solrike dager i Oslo. I går hadde vi planlagt noe så herlig som «dagsfylla», og startet med vin på Bølgen og Moi allerede i to-tiden på dagen. Når man bedriver dagsfylla er det jo egentlig en god idè å ta tidlig kveld, men jeg var faktisk ikke i seng før 5-tiden på natten. Så hvis du allerede har gjettet at jeg er sliten i dag; du har helt rett.

De flotte mannfolka vi har tilbragt helgen med, har rett og slett fått en liten sensur, ikke alle som vil være bloggkjendizer!

Jeg visste jeg skulle dratt hjem og lagt meg da sola gikk ned, men nei. Jeg lot meg rett og slett overtale, og turen gikk til Raspoutin på Frogner. Der hadde vi det veldig gøy, og jeg er sikker på at jeg tok på taket på et tidspunkt. Men selv ikke på et sted med 27 års aldersgrense, slipper man unna partypoopers. Jeg fikk rett og slett en drink helt over meg på et tidspunkt. Hvis folk har noe i mot meg av forskjellige årsaker, må de mer enn gjerne komme bort og fortelle meg det. Men å helle drinker over folk? Ikke så fett.

I dag har jeg hatt kleinedag med to av mine beste venninner. Selma og Maria er så fantastiske! Kjeder meg ikke selv om vi kjeder oss, hvis dere skjønner. Og så har vi laget taco, og man får det jo ikke stort bedre enn det på en sliten søndag. Skål for taco! Og skål for å slutte å dra på byen snart.

<3

3 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 2. april 2012 at 01:42

  Tror ikke jeg har hatt dagsfylla siden jeg var fjorten, haha! Men var på fest i går, så kjenner meg igjen i den kleine formen! 🙂

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Marie Antoinette 2. april 2012 at 15:23

  Lenge siden jeg har vært på en dagsfyll, det ser jo nesten idyllisk ut på dine bilder. 🙂

 • Reply Lene 2. april 2012 at 18:27

  Hei!

  Håpet du kunne hjelpe meg med noe. Kjæresten og jeg skal på weekendtur til Tønsberg for å feire femårsdagen vår. Har du noen tips til gode restauranter med bra mat og god atmosfære?

  Tusen takk for hjelp.

  Svar fra Ida: Ååå, så koselig! Gratulerer! Er lenge siden jeg har vært ute og spist på et ordentlig bra sted i Tønsberg, regner ikke med at brygga er noe for dere hvis det skal være romantisk middag. Der er det jo så folksomt! Jeg vet i hvert fall at Bakù var veldig bra før, med god mat og veldig koselige lokaler.

 • Leave a Reply