Hverdagsliv

revner av kjedsomhet

4. april 2012

Ta det rolig. Slappe av. Ligge ned. Det er uutholdelig, jeg holder på å bli gal! Kjennes ut som om jeg har energi til å løpe 40 mil uten stans, men med en gang jeg reiser meg opp, kjenner jeg at det snurrer.

Så, nei. Jeg har dessverre ingen spennende eventyr å fortelle dere om i dag heller. Men jeg NEKTER å være syk, så om jeg ikke er frisk når jeg våkner i morgen heller, skal jeg rett og slett fortrenge at jeg er syk.

Mitt triste nattbord. Det er vel ganske synlig at jeg er desperat etter å bli frisk. Jeg revner av kjedsomhet. Så her er mine topp 5 tips til dere som har vært like uheldige som meg med påskehelsa:

* I stedet for å kjøpe vanlig Kleenex, kjøp Kleenex Balsam Fresh. De lukter mentol og løsner opp litt ekstra. Med mindre dere vil se ut som Rudolf, er det vel ingen av dere som er så dumme at dere pusser nesa med dopapir.

* Lag ingefær-og-sitron-te. Kutt opp ingefør og sitronskiver, kok opp vann og sleng oppi alt sammen. La det koke en liten stund, og DRIKK det. Det smaker ikke helt forjævlig, men det er ikke supergodt heller. Men det skal visst funke mot forkjølelse.

* Vær flink til å smøre både lepper og nese, er fort gjort å bli et vandrende sandpapir når man er syk. Jeg anbefaler Rosebud og/eller  Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden.

* Pass på å ikke fryse! Gå med skjerf, tøfler, kosedress, og pass på å ha dyna godt trukket opp til haka når du skal sove.

* Finn en serie å se på på denne nettsiden. Gratis streaming, og de har det meste av serier og filmer.

15 Comments

 • Reply Sara Wiik 4. april 2012 at 00:58

  Takk for gode tips! Ligger selv i senga og Hakker tenner, snufser og gråter nå!
  God bedring til oss 😉
  Klem

  Svar fra Ida: uffa! God bedring og klem til deg!

 • Reply Hanne 4. april 2012 at 09:00

  tusen takk for tips! Er selv syk og skal kjøre med kjæresten til Oslo idag, baaah wish me luck! God bedring!

 • Reply Malin 4. april 2012 at 09:33

  Anbefaler denne siden i stedenfor project free: http://www.tubeplus.me/
  Bedre streaming + at noen av seriene kommer først ut der 🙂

  God bedring Ida!

 • Reply . Heidi anitha B.Langvik 4. april 2012 at 10:03

  Gleder meg til å følge bloggen din videre jeg Ida. Hærlig å lese om ditt sprudlende liv. Og ikke minst se alle fine bildene man kan få litt inspirasjon fra. Ønsker deg masse god bedring. Jeg har blitt syk selv… men man må jo gjøre det beste ut av det. Tror vi kommer best ut av det med å trosse det littegrann;)) God påske og kjempeklem. Heidi anitha

  ps: hva for en leppestift/lipgloss er det du bruker i de siste inleggene dine? Svar fra Ida: Så hyggelig kommentar, tusen takk for det

 • Reply Marie Antoinette 4. april 2012 at 10:29

  Sykdom her i huset også, inntil videre har jeg klart å holde meg frisk… God bedring. 🙂

 • Reply Martine 4. april 2012 at 11:12

  Huffda! Stakkars deg 🙁 Håper du blir frisk fort da, så du får nyte resten av påsken <3

 • Reply Nina 4. april 2012 at 13:14

  Hei Ida!

  Jeg synes du er veldig søt og allt det der, men jeg vet ikke om du er klar over det eller ser det selv, men den falske brunfargen din ser forferdelig ut! Om du ser på alle bildene av deg selv så kanskje du kan se at du ikke ser brun ut men rett og slett oransje. Det minner litt mer om en desperat gammel dame som prøver å se ung ut en en sunn og frisk jente i 20 åra som faktisk ER ung. (Tenkte jeg bare skulle si ifra, for vennene dine gjør det sikkert ikke. 😉 )

  Nina.

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg er fullstendig klar over at fargen min ikke er helt «riktig», men jeg trives sånn og syns ikke det ser forferdelig ut selv. Men takk for heads up, kunne jo være at jeg ikke var klar over det…..

 • Reply MARGRETE 4. april 2012 at 13:21

  Til sitron- og ingefærteen er det godt å ha honning i også 🙂

  God bedring

 • Reply liv 4. april 2012 at 14:14

  God bedring!

 • Reply Marita Ø 4. april 2012 at 14:57

  Kjedelig å bli syk til påske!! Ønsker deg god bedring, og at du er oppe og hopper igjen i morgen 😀

 • Reply m. 4. april 2012 at 17:25

  Typisk at man blir syk i påsken. God bedring ! Lurte litt på om du kanskje kunne ha skrevet litt om tidligere da du var den mest leste bloggen i norge? er dette noe du savner eller er du glad for at du ikke er lengre? Hvorfor/hvorfor ikke?

 • Reply L 4. april 2012 at 22:48

  Ha honning i sitron og ingefærteen – da blir den ganske god!

 • Reply Marie 4. april 2012 at 23:49

  Sleng oppi litt honning i den teen, da blir den god + at honning er bra for immunforsvaret.

 • Reply Merethe 5. april 2012 at 00:06

  Nattbordet ditt ser ut som mitt stuebord! Sitter i dette øyeblikk med dyna godt over meg og fryser, nesa renner og halsen verker. Heldigvis har jeg Kongen av Queens komplett seriepakke som underholdning. God bedring, søta 🙂

  Svar fra Ida: god bedring til deg også!! Klem

 • Reply Susann 5. april 2012 at 00:23

  Spis honning, Ida! Det skal visst gjøre godt hvis du er syk 🙂 Ellers kan jeg vel bare si, God bedring!

 • Leave a Reply