Hverdagsliv

verdens ende

5. april 2012

Alle bare; ææææ, nå stenger polet og det åpner ALDRI igjen! Så Maria og jeg duret avgårde til vinmonopolet og kjøpte 150 flasker vin. Og så bare; hva skal vi egentlig med dem? Skal vi drikke alkohol i påsken i det hele tatt? Makan til pol-press.

Og utenom det, så startet jeg dagen på legevakta. Siden jeg ikke har fastlege her i Tønsberg, må jeg ty til dem når det er noe galt med meg. Men ett kvarter på venterommet, og frykten for å bli smittet av alle de andre pasientene tok overhånd. Så vi ga opp. Jeg har heldigvis fått tak i medisiner likevel, og etter en håndfull med penicillin, føler jeg meg faktisk kvikkere allerede.

Som sagt, så skulle jeg i dag overse det faktum at jeg er syk. Så Maria og jeg tok en roadtrip ut til Tjøme og Verdens Ende, et utrolig vakkert sted. Der var vi invitert på middag hos Benjamin, min ex, som alle dere blogglesere er så glad i. Han studerer for tiden i London, så det er koselig å sees litt når vi begge er hjemme. Utrolig koselig å se igjen den gamle svigerfamilien, de er så fine mennesker!

Maten ble også veldig bra. Gutta svingte seg på kjøkkenet som jeg svinger meg på dansegulvet en lørdagskveld – det ser ikke helt trygt ut, men resultatet blir bra. Eller noe i den duren.

Grillmester Bob, kan det spises…?

Maria bestie stråler i solnedgangen <3

Benjamin og Daniel utfører kvinnearbeid.

Verdens Ende <3

Maria og jeg har bestemt oss for å dra på hyttetur i morgen tidlig (ja…..), så selv om klokken har passert midnatt, står vaskemaskinen og durer for fullt. Jeg eier jo så vidt et par votter, så denne pakkerunden blir interessant. Wish me luck…

7 Comments

 • Reply johanne 5. april 2012 at 09:43

  jeg elsker tjøme! har bare vært der en gang, men forelsket meg heeelt.. hehe

 • Reply Martine 5. april 2012 at 11:34

  Haha, er så morsomt med den panikkfølelsen overfor polet! Til og med jeg fikk den, og jeg har jo vin så det rekker.. Kos dere masse på tur 😀 Og lykke til…!

 • Reply therese kristina 5. april 2012 at 17:29

  Så koselig! 🙂

 • Reply Marie Antoinette 5. april 2012 at 18:37

  Det er kjempekoselig på Verdens ende, et par år siden sist jeg var der. 🙂

 • Reply liv 5. april 2012 at 18:45

  God tur og kos dere med all vinen:)

 • Reply May 5. april 2012 at 19:27

  Koselig!
  Svar fra Ida: har allerede hatt lyst på det i 5 år…. Hehe.

 • Reply Frida 10. april 2012 at 19:11

  Veldig voksent og bra av deg å klare å ha et slags vennskap med eksen din, Ida, selv om dere er, ja, ekskjærester! Vet at jeg aldri hadde klart det selv, for å si det sånn… Hahah.

 • Leave a Reply