Hverdagsliv

hyttetryne

6. april 2012

Hello. Nå er jeg på hyttetur. Hahaha, hyttetur. Jeg er så malplassert, men det funker fett foreløpig. Bortsett fra èn ting. Det er kun EN dobbeltseng på hytta. Så i natt måtte jeg ligge i enkeltseng. Den var så smal at jeg følte at magefettet hang og slang utenfor sengekanten. Tror ikke jeg har sovet i en så liten seng siden jeg var ett år gammel. En ting er sikkert… I kveld skal vi rullere på sengeordningen.

Ellers begynner formen å bli bra. Hjelper visst med litt fjellluft. Og menthol-nesespray! Herregud, det er redningen. Løp og kjøp. Svir litt i hjernen, men absolutt verdt det.

Her er hyttetrynet mitt. Ufresht.

3 Comments

  • Reply therese kristina 6. april 2012 at 14:34

    Hahah, du er skjønn uansett! 🙂

  • Reply linn jones - fotoblogg 7. april 2012 at 00:51

    jeg ELSKER otriwin, har vært avhengig i 6 år! kommer nok til å være det resten av livet..

  • Reply Alise 7. april 2012 at 11:15

    Kos deg i påsken 🙂

  • Leave a Reply