Hverdagsliv

sunn norsk ungdom

7. april 2012

Da er jeg hjemme etter to avslappende dager på fjellet. Vi har gått lange turer i frisk fjelluft, laget mye god mat og spilt masse morsomme spill. Føler meg helt uthvilt nå, veldig deilig.

Ordliste:

Avslappende dager–  ville døgn

Lange turer i frisk fjelluft – rulle ukontrollert ned fjellveggen på vei til afterski

God mat – bananer og nøtter, i og med at hytta ikke hadde hørt om stekovn

Morsomme spill – gjort mye dumt

Uthvilt – utslitt

Fra spøk til alvor. Vi danset hele kvelden på Vikingland. På bord, benker og på hverandre. Dere har kanskje lest nyhetssaken om at alle på utestedet begynte å slåss med hverandre? Jeg var egentlig ganske sikker på at jeg forlot utestedet før hendelsen fant sted, men etter at jeg kom hjem og dro av meg strømpisen, har jeg mine tvil.

Men hva vet vel jeg. Det kan jo være et resultat av lange turer i frisk fjelluft også. Det eneste som er sikkert, er at knærne mine blir større og større for hver time som går, snart er jeg nok bare et eneste stort kne.

Da slåsskampen fant sted gjorde jeg faktisk noe mye fetere enn å slåss. Jeg kjørte brøytebil, for å sørge for at bakken var fin og glatt til dagen derpå. Ikke at jeg hadde planer om å stå på ski, men jeg bryr meg stort om andres komfort.

Det var gøy. Og dagen etter måtte jeg selvfølgelig ned i bakken og sole meg i glansen av det harde arbeide jeg utførte kvelden i forveien. Så ut som folk koste seg på den glatte, fine snøen. STOLT.

Jeg har gjort og sagt så mye teit de to siste dagene at jeg i skrivende øyeblikk ligger og vrir meg i senga. Rødmer og ler, herregud. Men hyttetur ga mersmak, så i morgen reiser vi på en ny tur. Denne gangen til en hytte ved vannet, langt borte fra vikinger og skismøring. Takk for meg.

14 Comments

 • Reply connie michelle 8. april 2012 at 01:44

  Kunne ønske jeg hadde hytte, eller noen venner som var villige til å bruke litt penger for å få til en sånn hyttetur. Men neida, alle er for gjerrige på pengene sine. 2bad4me, ender vel opp med å dra alene og trøstespise og drikke meg i søvn

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 8. april 2012 at 06:35

  Det så jo skikkelig koselig ut, da! Jeg har også gjort utrolig mye dumt, ble litt festing på meg i påsken.. Haha, uff! Jaja, det er slik gode historier blir til, er det ikke? =)

  Lizbeth Osnes – min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Ingvild 8. april 2012 at 10:17

  hehhe, fin påske høres det ut som 🙂

 • Reply Ingvild 8. april 2012 at 10:17

  hehhe, fin påske høres det ut som 🙂

 • Reply Ida 8. april 2012 at 11:16

  Syns det er synd at denne bloggen kun er blitt en….»biografi» av Ida Wulff’s vonde visdomstann, «jobbing», kafesøk, illusion-lignende antrekk og blonde hår. Klikket meg mye innom for et års tid siden, men egentlig bare av kjedsomhet – og nå klikker jeg meg ikke innom av det en gang. Du er flink til å skrive, så hvorfor bruker du ikke mer tid på innleggene dine? Får ut litt viktigere budskap enn at «det er kult å bo i storbyen og ikke gjøre en damn shit av livet sitt»?. Lot meg underholde av innleggene dine en gang i tiden, men ikke vet jeg hvorfor. Kanskje det var før jeg hadde snev om ambisjoner selv, aka 1 vgs.

  Hilsen en annen Ida

 • Reply Elise 8. april 2012 at 17:34

  Du er så herlig Ida, du ser kjempefresh og fit ut for tiden, stå på med treningen-(hvis du trener da) eller stå på med det du gjør, for det gir resultater 😀 ha fortsatt en fin Påsk!

 • Reply therese kristina 8. april 2012 at 17:56

  Hahah, HERLIG 🙂

 • Reply Marie Antoinette 8. april 2012 at 19:40

  Haha, høres ut som en flott påske. Kjenner igjen det å si og gjøre mye dumt. 😛

 • Reply hæ? 8. april 2012 at 23:26

  du slettet kommentaren min?

 • Reply Ina 8. april 2012 at 23:27

  koselig! Men knærne så ikke bra ut! ;o men slik ser mine alltid ut også etter en kveld ute ;P

  http://inamakeup.blogg.no

 • Reply Cathrine 8. april 2012 at 23:37

  Kos deg masse resten av påsken! Den er jo snart over 😉

 • Reply Amalie 9. april 2012 at 01:17

  Hahahahah, døøør…

 • Reply ida 9. april 2012 at 12:04

  jeg vet du har svart på dette før, men hvilket kamera bruker du?

  Svar fra Ida: canon powershot s95 🙂

 • Reply Cathrine 10. april 2012 at 18:59

  Kjære Ida, jeg syntes det er fantastisk at du kaller Preppemaskinen for en brøytebil 😀 Details details! Ellers, du er bra amazing!

 • Leave a Reply