Hverdagsliv

timelinehodepine

11. april 2012

Det blir dumt å presse ut ord når man ikke har noen. Jeg har vært målløs i hele dag. Helt siden jeg ved et uhell klarte å trykke på «få tidslinjen» på Facebook, skrek opp og banket hodet hardt i veggen, slik at kollegaene mine trodde at noen hadde dødd.

Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Neida. Nå som det har gått noen timer har jeg kommet over det verste sjokket. Skal nok klare å vende meg til det. Men nå får Facebook faen meg slutte å gjøre stygge endringer. Jeg er lei.

Er Facebook en større del av livet mitt enn jeg trodde?

Jeg driter jo i Facebook, sånn egentlig.

Hun på bildet har akkurat pakket ferdig baggen sin, og ser fram til en lang og fin helg i Oslo med verdens beste jenter og masse hodepine. Hva gir du meg. Angrer før jeg i det hele tatt har noe å angre på.

Jeg sliter litt på bloggfronten om dagen. Er blitt så flink til å se meg selv utenifra, og når jeg ser meg selv med andres øyne er jeg bare dritteit. Skriver dagbok på nettet, for alles øyne – nesten verre enn å delta på Paradise Hotel.

Men jeg lover å fortrenge det snart! Det bare hender at jeg må opp i det virkelige liv og trekke pusten dypt før jeg klarer å dykke ned i bobla igjen.

Når skal jeg bli voksen, og når skal himmelen bli blå igjen. BLI BLÅ, DA!

4 Comments

 • Reply nikk 11. april 2012 at 22:40

  http://www.timelineremove.com

  Denne bruker jeg, funker fint! Da slipper du også å se timeline hos de vennene dine som har den. 🙂

 • Reply Martine 11. april 2012 at 23:33

  Hei Ida! Har fulgt bloggen din i … mange år. Jeg vet ikke hvordan andre folk ser på blogger, men for meg og mine venner er blogger inspirasjon. At dere er mennesker som man kan sammenligne seg med, dere er ikke fotomodeller (no offence, du er kjempepen) og dere har et sunt utsende. Så fortsett med bloggingen! 🙂

 • Reply Emanuela Ines 12. april 2012 at 01:47

  Heii Ida Wulff!

  Jeg har et spørmål til deg som ikka har noe med denne innlegget ditt å gjøre.
  Hva syns du at jenter begynner med å gå i miniskjørt og shorts nå i mars som var og nå i april?

  For jeg har nemlig gjort det, med gjennomsiktig strømpe. For følte det var sol, og jeg savner å kle meg sommerlig, og såg ikke noe feil i det. Men fyyyyy f* folk ser så sånn på meg som jeg var fra en annen planet.. Skjønner ikke greien. Ja, det er kanskje litt for tidlig og kaldt.
  Men det blir så at jeg kan ikke kle som jeg vil uten at folk gir meg blikk. Jeg går mest med en shorts og stor hettegenser, jeg selger meg vel ikke på den måten?

  Skal jeg drite i hva folk tenker og syns, og fryse »ihjel» meg eller ingen short før jeg er i syden, (for man kan nemlig ikke kle som man vil ha her i norge.)

  du syns sikkert jeg er teit som skriver dette og tenker på det, men jeg er ei følsom jente. Flink å ta ting innpå meg som er helt ubrukelig. Så noe tips? pleeeaseee. what to do?

  vennlig hilsen,
  esme

  Svar fra Ida: Hei duu! 🙂 Må vel helt ærlig si at jeg ikke tenker over hva andre går i, så lenge du ikke fryser eller har det ubehagelig får du vel gå i det du vil og drite i hva andre sier 😉

 • Reply Madelen 12. april 2012 at 08:35

  vil du fjerne den? hvis du bruker google chrome, så trykker du på skiftenøkkelen øverst til høyre, så trykker du på «verktøy», deretter «utvidelser». så trykker du på «få flere utvidelser». da kommer du inn på en side som heter «Chrome nettmarked». i søkemoteren der skriver du inn «timeline remove». da trykker du på den øverste der det står «+ Legg til chrome». så kommer du inn på en side der det står at du kun trenger å oppdatere facebook sida så har du den gamle igjen.

 • Leave a Reply