Hverdagsliv

fredagsspa med samboer’n

13. april 2012

Fredagspils, lønningspils, whatever. Sånt driver ikke vi med. Kan jo bli kjedelig å sitte og drikke øl en hel fredag. Vi driver med fredagsspa og lønningsspa i stedet. Mye deiligere.

I dag har samboer’n og jeg vært på toppen av Grand Hotel (Artesia Spa) hele dagen. Svømt, sittet i badstu, ligget og hørt på musikk og pratet, spist god mat og ikke minst fått deilig massasje av rygg, skuldre og nakke. Føler meg nyfødt <3

Takk til samboer’n for verdens deiligste og mest avslappende dag. Nå holder jeg på å pakke veska, skal til Ris og besøke Selma som sitter barnevakt. Jeg vil også være barnevakt. Det er så gøy å sjefe med barna!

15 Comments

 • Reply ARTESIA Spa 13. april 2012 at 20:36

  Vi er glade for at dere koste dere – ha en fortsatt deilig helg og velkommen tilbake anytime begge to 🙂

 • Reply Marte 13. april 2012 at 20:50

  Åå, heldig som har vært på spa 😀 Ha en fin kveld, Ida!

 • Reply Linn 14. april 2012 at 07:37

  Så veldig deilig og avslappende ut:) Hvor mye koster en slik «fredagsspa!?:p

 • Reply linn jones - fotoblogg 14. april 2012 at 08:52

  ja, digg det! 🙂

 • Reply ARTESIA Spa 14. april 2012 at 14:26

  Hei Linn, sjekk denne linken for informasjon om ARTESIA Grand 🙂 http://grand.no/no/Spa/ Vi har også en avdeling på Majorstuen. Kontakt oss gjerne på 22825000 om du har spørsmål, god helg .-)

 • Reply lite perfekt 14. april 2012 at 16:10

  Ser superdeilig ut. Du er en fantastisk blogger!

 • Reply therese kristina 14. april 2012 at 16:32

  Så herlig 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 15. april 2012 at 06:51

  Åh, så herlig! Jeg vil også på spa en gang! 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply titob.blogg.no 15. april 2012 at 13:41

  så deiligt å vere på spa:-) ps elsker bloggen din<3
  ps: jeg har en spørsmålsrunde på bloggen min titob.blogg.noså jeg lurte på om du kunne
  kommentere den:-) jeg skal svare på alle i morgen.

 • Reply Thorrobert.blogg.no 15. april 2012 at 19:30

  Hei Ida. Syntes du har en fin blogg, vi er også 2 karer som skal prøve oss på denne her bloggingen, med en litt ny vri. Så vi lurte på om du kunne gitt oss noen tips om hvordan vi kan få flere lesere og slikt?

  Mvh
  Ingo og robban

 • Reply Linn 15. april 2012 at 21:12

  Ida, hvor er du? Du blir alltid borte i helgene. Snufs snufs 🙂

 • Reply Janne 15. april 2012 at 22:16

  Haha, det er så intetsigende å gå inn på den bloggen her. Du har jo ikke en eneste interesse? Foto, kunst, kultur, interiør – du har jo ingenting å skrive om, annet enn hva du har gjort den dagen? Som stort sett er å gå til frisøren, shoppe eller drikke kaffe…..

 • Reply ? 16. april 2012 at 11:05

  Hei! Jeg lurer på om du har skrevet noe i et blad om det å bli sett (at du var «avhengig» av «likes» osv), jeg synes det var tøft skrevet 😉 Men jeg husker ikke hvor jeg fant dette, kan du hjelpe meg? Og hvis jeg husker helt feil så beklager jeg…

  Aiai..fredagsspa hørtes deilig ut (med et snev av misunnelse i bokstavene) 😉
  Ha en fin dag 🙂

 • Reply ElisabethH 16. april 2012 at 16:35

  BLOGG DAAAAAAA (hihihiiii)!

 • Reply Camilla Teigen 16. april 2012 at 18:27

  Det er sikkert en del av leserne dine (blant annet meg!) som er russ i år. kan du legge ut noen bilder fra din russetid?

 • Leave a Reply