Hverdagsliv

privatfly

13. april 2012

Da jeg så igjen venninnene mine i går var det ingen tvil om at påsken har vært litt for lang. Vi hadde alle så mye å fortelle at vi satt og pratet fra rett etter jobb, til sent om natten. Så sent at vi kunne glemme alt om kollektiv trafikk, og måtte ty til taxi. Det gjør meg absolutt ingenting, jeg hater kollektiv trafikk og finner unnskyldninger for taxikjøring så ofte som mulig. Så da jeg en morgen støtte på en gjeng ungdomspolitikere på togstasjonen, som ville dele ut kaffe og boller til alle som var så flinke og miljøvennelige og tok tog, måtte samvittigheten min rett og slett takke nei. Jeg hadde kjørt privatfly til matbutikken om det var mulig.

Neida.

Nå skal jeg ta BUSSEN ned til byen, for å slappe av på spa. Deilig å ha fri på fredager!

5 Comments

 • Reply Tina 13. april 2012 at 14:22

  åå, hørtes deilig ut med spa nå! du får kose deg 😀

 • Reply Ole 13. april 2012 at 16:57

  Miljøsvin :-((((

  Vi har bare ett miljø

 • Reply Martine 13. april 2012 at 23:36

  Herlig! Spa er noe jeg virkelig kunne trengt selv, haha..

 • Reply Anita 14. april 2012 at 10:34

  :))))))) he he he…… good one!

 • Reply katrine maria 16. april 2012 at 00:06

  kan du legge ut spotifylisten din? 🙂

 • Leave a Reply