Hverdagsliv

in my bag

16. april 2012

Jentevesker er umulige. De eksisterer først og fremst av praktiske årsaker, nemlig for at vi skal kunne bære med oss alt vi trenger i løpet av en dag. Men likevel er det verdens vanskeligste oppgave å stikke hånda ned i veska og gripe tak i riktig gjenstand. Jeg kan stå i opptil ti minutter for å finne husnøklene. Så i dag har jeg ryddet i min beste venn. For en befrielse. Kun det mest «nødvendige» av det «nødvendige» består.

Her om dagen ble jeg spurt av en fyr; spiser du aldri noen ting eller? Så jeg stakk hånda ned i vesken, men fant selvfølgelig ikke det jeg lette etter. Det jeg ville, var å dra opp en Easy Living-bar, på ekte reklame-vis, og si; dette, gutten min -dette er det jeg spiser. I smug. Hele tiden. Fordi jeg fortjener det.

Men siden det ikke gikk så smooth, får jeg ta det for dere i stedet. Rett og slett et lite ha-i-veska-tips. Måltidserstattere fra Easy Living er blitt fast inventar i vesken min, og jeg skal fortelle dere hvorfor. De smaker godt, metter magen, og er perfekte hvis du vil få i deg så få kalorier som mulig på en dag. Noen ganger har jeg verken tid til, eller lyst på et ordentlig måltid, og da er disse barene perfekte.

De kommer i både sjokolade- og jordbærsmak, jordbær er min favoritt!

Easy Living hører til Proteinfabrikken, og er rett og slett en linje med barer, shakes og pannekaker, for de som ønsker et lavkalori-kosthold. For meg som ikke har sjans til å overleve en lavkarbo-diett, er dette perfekt.

Barene kan dere kjøpe her, og resten av Easy Living-produktene her.

Mange av dere er sikkert som meg når det gjelder slike produkter. Lyst å prøve, men skeptisk og ikke minst usikker på smak og kvalitet. Da passer det bra at dere kan få en prøvepakke for 99 kroner (fraktfritt), så kan dere prøve alle produktene og smakene. Fåes her <3

Reklamebasert innlegg

11 Comments

 • Reply zara 16. april 2012 at 23:50

  ååå jeg føler deg der assa !! men jeg lurte på hvor du hadde kjøpt det fine coveret til iphonen din ? er det LV ?

 • Reply Rebecca 17. april 2012 at 07:47

  Åh jeg får heller ikke til lavkarbo..brød er greit å kutte ut, men ris og pasta (?!!) neiii ^_*

 • Reply Mari Johanne 17. april 2012 at 08:02

  Tenkte jeg skulle bestille en prøvepakke, for det var jo virkelig billig! Til og med frakten kostet mer…

 • Reply Mari Johanne 17. april 2012 at 08:02

  Tenkte jeg skulle bestille en prøvepakke, for det var jo virkelig billig! Til og med frakten kostet mer…

  Svar fra Ida: det er fri frakt på den pakken.

 • Reply SWEET PETROLEUM 17. april 2012 at 10:15

  Elsker «in-my-bag» posts! 😀 Dit skin eller cover til iPhone er ret nice! 😀

 • Reply kari 17. april 2012 at 13:05

  skuffet over at du oppfordrer til slanking ida…

 • Reply Maja 17. april 2012 at 20:45

  Hei 🙂 må man kombinere disse produktene med lavkarbomat ellers også? Eller kan man spise normalt ved siden av? 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Nei, dette kan ikke kombineres med lavkarbo!

 • Reply Anni 17. april 2012 at 22:15

  Syns ikke du sender veldig heldige signaler ut til unge jenter her, angående dine slankekurer og slikt. Synd du stadig vekk skriver noe à la «magen min er for stor» etc. Og neste innlegg er du i Syden og legger ut bikinibilder av deg selv. Det er vanskelig å påpeke noe feil med deg i det hele tatt på disse bildene. Du må aldri glemme at du er et forbilde for veldig mange (unge), og det bør ikke tas lett på. Det kan påvirke mange i negativ retning når du som er så flott ikke trives med deg selv. Hvordan tror du alle disse andre med alle sine skavanker føler seg da? Ikke det at du skal ha ansvar for hva andre føler, tenker og tror om seg selv.. men det jeg sier er at du har påvirkningskraft og tyngde i det du skriver, og du når ut til masse folk. «Noen dager har man ikke tid eller lyst på et måltid» – høres ikke særlig sunt ut. Du er en nydelig jente, men hvorfor tror du at du er så rulten og rund? Det stemmer jo ikke i det hele tatt. Hvem kommer det fra, folk du omgir deg med, eller hva? Jeg bare undrer meg over det. Hva med å bare slappe av og forsøke å trives i din egen kropp slik som den er? Det unner jeg deg virkelig, du som er så smart, ressurssterk og får til så masse! Du begynner jo å bli en voksen jente. Når syns du man skal kunne si seg fornøyd med seg selv, at vi er bra nok som vi er, til tross for våre «feil»? Jeg selv er 27 år nå og må jobbe med meg selv daglig for å ikke la mine disselår og strekkmerker definere meg som menneske. Jeg må hele tiden minne meg selv på at min verdi i meg selv som menneske er konstant, om jeg så veier 10 kilo mer enn det jeg «burde».

  Og generelt, ikke spesielt rettet mot deg: Det ekstreme kroppsfokuset i vår tid går ut over jenter, kvinner, gutter og menn i alle aldre og jeg syns det er så leit at ingen virker fornøyde lenger, ingenting er godt nok, perfeksjon er målet, det skal være høy prestasjon på alle plan i livet. Folk trener 5 ganger i uka som hamstere i bur og spiser så korrekt og så lite at noen, eller mange, ender opp med ortorektisk spiseforstyrrelse.

  Her er et innlegg fra ei som har akseptert sin kropp slik den er – en flott jente (som dessverre ikke er med oss lenger – (Utøya) ): http://pagetwohundred.blogspot.com/2011/02/et-innlegg-om-kropp-og-selvbilde.html

  Om du ikke er enig i kommentaren min over, håper jeg du lar den stå likevel. Om ikke annet kan den kanskje inspirere til et blogginnlegg (motinnlegg?) fra deg? Syns jeg ser det komme. Og la det være sagt – du er tøff, og jeg har fulgt bloggen din siden waaay back. Det sier noe om at jeg digger deg. Jeg er bare uenig i måten du ser på kroppen din på.

 • Reply Janne 18. april 2012 at 20:23

  vel. Jeg syns også at dette blir feil fra ei jente som er så frisk og sunn utseende messig som Ida. MEN…feilen ligger jo ikke hos henne. Hun får jo betalt for å skrive om dette. Feilen ligger hos proteinfabrikken som oppsøker nettopp Ida pga av hennes lesertall. Det er de som burde fått støyten om å «ansette» sunne, slanke og friske jenter til å reklamere for slankeprodukter. De gir ut et meget feil budskap. Og det blir kanskje en motsatt effekt enn hva de ønsker i lengden.

  Janne

 • Reply marita 19. april 2012 at 20:23

  Er ganske mange som tenker feil når de hører lavkarbo. Lavkarbo er ikke en diett, men et kosthold og man må finne sin egen karbogrense. Jeg spiser både lavkarbbrød, sjokolade, nøtter, fiberrikknekkebrød, pastinakk istede for poteter og fullkorspasta og brun ris. Jeg har trent 2 ganger i uken og gått på lavkarbo i 10 mnd og mistet 40 kg. Jeg er nå under 80 og har et helt nytt liv. Små eller store forandringer, sukker og stivelse hører ikke hjemme i et koshold, bringer ikke med seg noe godt! lavkarb eller lavkcal, ambefaler alle å droppe sukker og stivelse, blodsukkeret blir fornøyd og energien strømmer på!! 🙂

 • Reply Lena 21. april 2012 at 14:01

  Synes bloggen din er veldig bra! Skulle bare informere deg om det. Lykke til videre! <3

 • Leave a Reply