Hverdagsliv

peace

18. april 2012

Joggis på jobb i dag. Er litt øm og støl i magen etter gårsdagens lille «fix up», så da er det deilig å ikke ha på seg klær som strammer. Sitter med ett øye på arbeidet, og ett på rettsaken som pågår. Jeg husker 22. juli som om det var i går. «Tordenværet» som braket over meg da jeg var på vei til butikken, alle timene jeg satt klistret foran TV-skjermen, og hyppig kommunikasjon på Twitter med ungdommer som gjemte seg på Utøya. Og kvelden hos Blodbanken, hvor fortvilede mennesker stod i milevis med kø for å hjelpe de skadede. Det gjør fortsatt like vondt i hjertet, og jeg føler så vanvittig med alle de pårørende. Prøver å vie mine tanker til dem i stedet for det som foregår i rettsalen, for jeg blir kvalm av hvert eneste ord og bilde derifra. Peace!

4 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 18. april 2012 at 16:56

  Kos deg resten av kvelden da, gleder meg til å høre hva det er du har gjort 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Tina 18. april 2012 at 19:28

  er spent på hva den lille «fix upen» er! 😉

 • Reply Monica 18. april 2012 at 19:57

  En forferdelig sak. Den mannen er helt syk.

 • Reply Mari 19. april 2012 at 12:03

  Hei. Lurte på hvor genseren din er fra? Den så veldig deilig ut 🙂

  Svar fra Ida: den er fra Bik Bok. Veldig deilig! 🙂

 • Leave a Reply