Hverdagsliv

god kveld

19. april 2012

Halla er et ord jeg misliker sterkt, men halla! Hvordan går det med dere? Ligger dere under dyna og snyter dere hele gjengen? Virker som om nesten alle er syke for tiden. I kveld har jeg vært på sykebesøk hos Selma, med take away, iskald cola og halspastiller. Føler meg som friend of the year. Neida. Kjedet meg egentlig bare veldig, og da vet man jo at det er de syke man skal angripe for litt underholdning, i og med at alle andre er på jobb.

Nå er jeg tilbake hos samboer’n i Oslo. I likhet med Linn Skåber hadde jeg ventet meg både flagg, rød løper og kake, men her er intet. Ikke engang samboeren. Så flaks at jeg har satt i gang en prosess i banken, for å kjøpe min egen leilighet. Der skal jeg verdsette meg selv hver eneste dag. Rope hurra når jeg kommer inn døra, og sånt.

Jeg er happy, jeg. Tenker så lite og er så lite komplisert om dagen, det kler meg sykt godt. Og dessuten har jeg verdens beste helg foran meg! Skal på mitt favorittsted med mine favorittjenter; Selma, Ida Helene og Helene. På bloggen bedre kjent som Selmama, Idabestis og samboer’n. Vi skal nærmere bestemt på Norefjell Spa&Resort, rett og slett bare for en avslappende weekend i fine omgivelser. Suite med badekar på rommet, champagne og spa – gleder meg til å le masse <3

Nå er det natta, sov godt alle søte!

8 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - VINN HAIR EXTENTIONS. 19. april 2012 at 23:16

  Det gjør meg så glad å se at du har det fint 🙂 Å kjøpe egen leilighet må jo være noe helt spesielt! =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Vanja 19. april 2012 at 23:37

  Liker at du har blitt så flittig til å oppdatere!! Tommel opp!
  Kos deg masse og nyt oppholdet – det høres ikke ille ut : ) God helg!

 • Reply marte 20. april 2012 at 00:06

  Hei Ida!
  Har blitt i perioder veldig godt underholdt av bloggen din i noen år, men nå er det slutt. Finner det merkelig at du tilsynelatende blir mer og mer overfladisk og ureflektert fremstillingen din av deg selv, og resultatet er at bloggen har blitt uinteressant.
  Fint å høre at du sier du er happy, og jeg håper du er det, men når du poster innlegg om hvor tjukk du er, hvor mye du fester og hvordan du skal få det sponsa håret ditt frisert… Du virker ikke akkurat glad. Har du vært for lenge i bloggbobla og tittet for lenge på ditt eget speilbilde?
  Hvorfor gidder jeg engang skrive denne lange kommentaren fra mobilen…
  Ble så oppgitt over kuldebehandlinginnlegget, antar jeg. Som du ikke engang har giddet å merke som spons. Som sender ræva signaler til jentene som leser bloggen din.
  Nei, æsj, synd du mistet/misbruker skrivetalentet ditt, synd du og bloggen utviklet dere i denne retningen.
  Rest in peace, takk for meg og takk for det gode som har vært.
  (Spent på om denne kommentaren går gjennom sensuren!)

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 1: jeg sensurerer ikke kommentarer. 2. Når jeg har det dritt, er bloggen bra. Så om jeg måtte velge…. Trenger vel ikke fullføre denne setningen.

 • Reply Trine 20. april 2012 at 10:34

  Du burde blitt forfatter!

 • Reply M 20. april 2012 at 12:44

  Deilig å høre litt fra en som har det skikkelig bra, når man – ja nettopp – ligger her under dyna og snyter seg.. 😉 Kos deg!

  Svar fra Ida: god bedring!

 • Reply Malin 20. april 2012 at 23:25

  marte: STFU. La jenta være glad, og bruke mulighetene hun har. Det er ikke alltid sunt å hele tiden gå inn i dybden på alt, men at jenta kan være dyp og reflektert vet vi allerede. Å leve litt opp i skyene føles jo helt fantastisk. Selv som hverdagsblogg synes jeg Ida utpeker seg fra de andre rosabloggene. Hun mestrer språket godt, og skriver levende og bra. Er du ikke enig, gi faen i å les bloggen og håp på at noe tragisk skjer henne så du får underholdningen din. Selv blir jeg glad av å lese hvor godt hun har det, men det er kanskje bare jeg som ikke ønsker andre mennesker skal lide 😉

 • Reply Hanna 21. april 2012 at 11:08

  Sykt upassende å skrive et slikt innlegg den dagen Norge går igjennom den verste dagen i den viktigste rettsaken siden 2.verdenskrig. «Jeg er happy, jeg. Tenker så lite og er så lite komplisert om dagen, det kler meg sykt godt.» Skjønner om du ikke vil skrive om rettsaken osv på bloggen, men kanskje ton ned din egen lykke når så mange er i sorg og fortvilelse. BAH.

 • Reply therese kristina 21. april 2012 at 14:16

  Så utrulig herlig 😀 Nyt det!

 • Leave a Reply