Hverdagsliv

hello, I live here

21. april 2012

Nå kan dere tro vi koser oss her på Norefjell! Vi kom fram litt senere enn planlagt i går, pågrunn av svært dårlig kommunikasjon mellom forsete og baksete. Kvinner bak rattet, aldri en god idè. Quote fra bilturen; det er så mye kø. Jeg er glad det er vi som er fremst!

Men så kom vi fram til paradis, og alle småhissige diskusjoner i bilen var glemt. Det er så fantastisk her, på Norefjell Spa & Resort. Bor i samme suite som sist, og har faktisk veldig lyst til å flytte inn for godt. Kommer aldri over hvor kjekt det er å ha badekar på soverommet.

Dere mååååå bare komme opp hit når vi skal ha BloggAwards i november! Skal si i fra når man kan begynne å booke rom og sånt, og da er det bare å slå seg sammen med venninner og booke suiter og spa og full pakke! Livet <3

Det er forresten nattklubb på hotellet her. Så det første vi gjorde da vi kom i går kveld, var å revne strømpebukser, søle mascara og presse på oss høye hæler. Det var full disco, så vi kunne ikke gjøre annet enn å ty til tequila. Og derifra gikk det faktisk veldig bra. Fikk til og med nattmat servert på døren. Seeervice!

12 Comments

 • Reply therese kristina 21. april 2012 at 14:18

  Herregud, så fint!

 • Reply Monica 21. april 2012 at 14:42

  Herlig! Rommet ser helt fantastisk ut, og resten høres helt fantastisk ut! :p
  Håper du får en fin helg videre 🙂

 • Reply Jannicke & Mari 21. april 2012 at 16:12

  Hei! vi er to jenter som går på Adam og Eva skolen som trenger hårmodeller i Oslo! og håper det er okei at vi poster en komentar her og linken til bloggen vår.

  Vi leser bloggen din så ofte vi kan, og elsker måten du skriver på! det er skikkelig morsomt å lese bloggen din til tider! 🙂 Å så er du jo ganske pen!

  http://jannickemari.blogg.no/1335015647_trenger_hrmodeller_i_.html

 • Reply Me 21. april 2012 at 17:08

  Pleier ikke å kommentere blogger,MEN du ser veldig bra ut for tiden. Du gløder på en måte, bra for deg! Noen tips? Haha.
  Ikke skriv at du gløder av godt selskap og gode venner, det har jeg også men de får meg ikke til å gløde :/ hvis dine gjør det, må jeg få de.

  Svar fra Ida: så hyggelig at du syns det, men jeg har dessverre ingen svar!

 • Reply Yvonne 21. april 2012 at 17:42

  På det øverste bilde ser det ut som at du har brunt hår! Du hadde kledd det super-bra 😀

 • Reply Amalie 21. april 2012 at 18:22

  Carrie Bradshaw: Hello, i live here.

  Haha, sett for masse på SATC du:)

 • Reply saritha 21. april 2012 at 19:48

  Da jeg så det første bildet av deg trodde jeg du hadde farget håret ditt mørkt 😀 Haha.

 • Reply Emilie 21. april 2012 at 20:49

  Kos deg masse!

 • Reply fast leser 21. april 2012 at 21:26

  IDA DU MÅ KOMME TILBAKE TIL BLOGGTRONEN, DU ER MEKTIGST, MAKE A COMEBACK.(SELVOM JEG VET DU HAR LIKSOM ETT FANTASTISK LIV UTENOM BARE BLOGGEN DA, BUT SHARE IT)

 • Reply Tina 21. april 2012 at 23:22

  ser veeeldig veldig fint ut der!! 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 22. april 2012 at 02:41

  Flotte jenter! 🙂 Det ser skikkelig herlig ut der, åh! 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

 • Reply Silje 22. april 2012 at 15:19

  Ang. blogawards, må man ha blogg for å komme og se på? 🙂 Og er det noen aldersgrense? Hadde vært morsomt å sett på, men nå har ikke jeg blogg. Og forresten, de bloggene som nomineres, er det bare toppblogger? Eller er dette noe for de med mindre blogger også? Kan bloggerne ta med venner?

  Haha, mange spørsmål, men det høres jo så spennende ut!

  Svar fra Ida: hei du! 🙂 Man må absolutt ikke ha blogg for å komme og se på, det er åpent for lesere og samarbeidspartnere også. Alle bloggere kan nomineres, ikke bare toppbloggere. Bloggerne kan ta med seg venner, ja 🙂 Ta turen da, det blir kjempebra!

 • Leave a Reply