Hverdagsliv

gulltaggen 2012

25. april 2012

If you don’t like it, change it.

If you can’t change it, like it

Høres enkelt og greit ut, gjør det ikke? Det er jo ikke alt man kan forandre på. Men mye. Kanskje mer enn man er klar over selv. En av tingene jeg ikke liker ved meg selv, er at jeg nærmest har angst for alt som har med mingling, business, foredrag og bransje-greier å gjøre. Kanskje mest av alt foredrag og det å stå foran (fremmede) mennesker å snakke. Er jeg i trygge omgivelser med folk jeg kjenner, skulle man kanskje tro at noen hadde puttet mynter i kjeften på meg, for da går det i ett – men foredrag, for eksempel? Jeg ville vanligvis sagt nei om jeg så blir tilbudt hundre tusen kroner for å gjennomføre det. Mitt livs verste mareritt.

Men jeg er dritt lei av at hodet mitt hindrer meg i å gjøre slike ting. Jeg har gått glipp av, eller; sagt nei til så sinnsykt mange muligheter, og det er stopp på det nå. Så da Tradedoubler ringte og lurte på om jeg ville holde foredrag med dem og Nelly på Gulltaggen, så jeg rett og slett JA.

Og så var jeg kvalm helt fram til presentasjonen, og da jeg faktisk skulle holde presentasjonen var jeg så nervøs og kvalm at jeg ikke engang husker hva jeg har sagt fornoe. Men jeg gjorde det i hvert fall, og det føltes veldig bra etterpå. Klapp-på-skulderen-til-meg-selv. Game on!

Senere på kvelden dro jeg til og med på etterfest. Det er heller ikke helt meg, men jeg angret ikke et sekund. Veldig gøy!

Tok med min kjære B <3

God stemning på Folketeateret.

Thomas hadde med seg vennene sine på fest.

Neida. Dette er den ekte vennen til Thomas.

Angrer kanskje litt mer i dag. For nå sitter jeg på jobb. Og jeg satte fast hånda mi i en svingdør i går, så den er bandasjert. High five, da.

Takk for meg, enn så lenge.

14 Comments

 • Reply Ida Langdalen Kristiansen 25. april 2012 at 16:20

  God bedring til armen – det så ikke godt ut!

 • Reply Eva 25. april 2012 at 16:24

  Så bra, Ida! Det er sånne ting man bare må bli vant til, så det var vell et skritt i riktig retning 🙂 Uff, god bedring med hånden 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 25. april 2012 at 17:39

  Uffda, god bedring til hånden din =) Syns du er ei så herlig jente, Ida 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 • Reply Rikke 25. april 2012 at 17:41

  Sinnsykt fin den svarte veska! Vil du fortelle hvor du har kjøpt den? 🙂

 • Reply Monica 25. april 2012 at 18:01

  Så bra at du tør! Man må pushe seg litt når man merker at angsten kommer for å ta en, gratulerer til deg 🙂 Kjipt med handa da :/

 • Reply therese kristina 25. april 2012 at 18:12

  Så flink som gjennomførte det 😀 Du burde vere stolt av deg sjøl!

 • Reply Ane 25. april 2012 at 21:53

  Har akkurat samme problemet. Haaaater det, blir fysisk redd, ikke nervøs, men pissredd når jeg må gjøre slike ting! Så all ære til deg 🙂 du er tøff!

 • Reply Stephen 25. april 2012 at 23:15

  Du er flink du, Ida! Stå på, jeg liker deg 🙂

 • Reply Maria 26. april 2012 at 02:39

  Hahahaha, herregud, i en svingdør 😀 Er da man MÅ tenkte «hvorfor skjer sånne ting med meg!?». Jaja, nok leing, god bedring 🙂 Og så utrolig bra av deg å holde foredrag, finnes ikke noe bedre enn å gjøre noe man er redd for! Flink er du 😀

 • Reply Martine 26. april 2012 at 09:02

  Hehe, huffda! Så ut som en vellykket kveld likevel da! 🙂 Og gratulerer så mye!!

 • Reply Cecilie 26. april 2012 at 10:04

  God bedring til hånda 🙂

 • Reply Kim 26. april 2012 at 10:13

  Hei!

  Har nettenestea/Annette Haga silikon?

  Mange som lurer på det, men hun godkjenner ikke kommentarer om det.

  Svar fra Ida: det er ikke opp til meg å svare på! 🙂

 • Reply sunniva sabine 26. april 2012 at 13:32

  så flink du er!

 • Reply Stina Marie 26. april 2012 at 18:01

  Gratulere så mye med presentasjonen! Det er en helt fantastisk følelse å gjennomføre noe man er så utrolig redd for, og så komme levende ut av det (noe du fryktet ikke kom til å skje). Nå har du brutt en barriere, og snart er du profesjonell foredragsholder! Vent å se! 😉 Hehe.

 • Leave a Reply