Hverdagsliv

womens weekend

26. april 2012

Neste helg er det som nevnt Womens WeekendNorefjell Spa&Resort. Jeg gleder meg som en unge til å reise opp dit og kose meg med alle de fine bloggjentene! Reiser sammen med Trine, Rachel, Kathrine, Kristin, Caroline, Anette Marie, Belinda og Kristina. De er så søte og gode alle sammen <3

For de av dere som ikke kjenner Womens Weekend, så kan jeg fortelle kort. Det er en helg hvor kvinnen (så klart) står i fokus, men jeg har hørt at det er mange kjekke menn som lusker rundt hotellet i denne perioden….. Lurer på hvorfor.

Helgen er et mekka for spa, velvære trening – og ikke minst fest. Det vil også være underholdning og foredrag, blant annet skal Trine Grung og prinsesse Martha Louise dele kloke ord.

… Nevner bare at jeg lå sånn her hele søndagen, og plutselig var det ikke så gærent med skallebank. Noen av dere lesere som allerede har planlagt å dra på Womens Weekend? Eller noen som har lyst å joine oss bloggjentene på en heeeeerlig helg? 😀

2 Comments

  • Reply Linn R. 26. april 2012 at 12:57

    Jeg vil gjerne joine ;)))

  • Reply Amalie A 27. april 2012 at 18:24

    hele bloggen din er jo full av reklame!

  • Leave a Reply