Hverdagsliv

mobilblogg fra sengen

27. april 2012

God dag, mine kjære lesere. Jeg har FRI!! Og det er en helt fantastisk følelse. I går bestemte jeg meg for at jeg i dag skulle våkne til vanlig tid, og nyte at jeg kunne gå og legge meg igjen. Jeg hater virkelig å stå opp tidlig, selv om det bare er de ti første minuttene som er uutholdelige. Så nå har jeg ligget i sengen i flere timer, og bare slapper av med mail og nyheter. Tommel opp. Men nå må både leilighet og eget vesen freshes opp, så det er vel på tide å komme seg ut av sengen med riktig bein først. Håper det står bra til med alle! <3

3 Comments

 • Reply tina 27. april 2012 at 15:16

  skulle virkelig ønske jeg hadde fri i dag jeg også! merker at jeg trenger litt mer søvn enn fra 00.00 – 06.30 …

 • Reply Elena 27. april 2012 at 15:19

  Ha en fin fridag!

 • Reply O. 28. april 2012 at 15:56

  Kjære Ida!
  Jeg digger bloggen din og hater å måtte komme med kritikk, men kunne du være så snill å unnlate å spøke med selvmord i kommende blogginnlegg? Jeg er sikker på at du ikke tenkte deg om, men det gjør fryktelig vondt for oss som har opplevd å miste noen på den måten. Selv om det bare er et ord, så gjør det utrolig vondt. Siden denne kommentaren sikkert ikke er så morsom for deg å lese, så trenger du ikke å publisere den om du ikke vil. Håper at du forstår det jeg sier og ikke tar det som et personlig angrep. For jeg liker virkelig bloggen din og jeg synes at du virker som en super jente! <3

 • Leave a Reply